JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 17: CECUL MAGIC

Bogata sa va fie inima!

the-magic-check-en

TREAPTA 17

Practica de astazi se refera la banii pe care doresti sa ii economisesti/primesti/castigi in viata ta. Gandeste-te la acesti bani pur si simplu ca la banii pe care ti-i doresti si de care ai nevoie.

Vezi cec-ul de mai sus? Fa-i o copie sau deseneaza-l tu insuti si completeaza-l cu datele tale. Scrie pe el suma de care ai nevoie/ pe care o doresti, numele tau si data de astazi sau data zilei cand descoperi/ vrei sa realizezi acest exercitiu. Atunci cand il completezi, este important sa fii senin, sa ai credinta si sa fixezi o destinatie clara pentru acesti bani. In timp ce scrii cec-ul fii plin de recunostinta pentru acesti bani pe care ii ceri si de care ai nevoie.

Dupa ce l-ai completat, tine-l in mana, simte-i energia calda, benefica si gandeste-te la lucrul pe care vrei sa il cumperi sau la situatia pe care doresti sa o imbunatatesti si necesita acesti bani. Vizualizeaza cat mai detaliat modul cum vei cheltui banii. Imagineaza situatia cat mai exacta. Banii pot fi pentru o rochie, o casa, jucarii pentru un copil, o excursie, un concediu, un curs, o colectie de carti, plata unei datorii. Orice. Gandeste-te de ce ai nevoie. Este important ca in aceasta practica sa nu iti pui singur bariere interioare. Viseaza. Pur si simplu viseaza si proiecteaza scenariul asa cum il doresti. Comporta-te ca si cum ai avea deja suma dorita. Ia cec-ul cu tine si pune-l intr-un loc unde il poti vedea frecvent (poseta, rucsac, cartea pe care o citesti acum, pe birou). Imagineaza-ti ca folosesti banii in scopul dorit, ca ei sunt prezenti in portofelul si/sau in contul tau bancar. Pastreaza cec-ul la vedere pana cand primesti suma pe care ai cerut-o. Poti completa un alt cec atunci cand ai nevoie. Intre timp, daca primesti banii, fii recunoscator pentru ei si multumeste.

O joaca de copii. Insa, omul spiritual, omul treaz este precum un copil. Copii nu isi pun limite in a visa, in a se juca, in a descoperi si in a se bucura de fiecare clipa…de joc. Si atunci, doar pentru ca societatea sau buletinul se indica faptul ca am devenit adulti, de ce sa renuntam sa ne hranim copilul din noi?

Aparent o joaca, dupa cum spuneam, insa chiar aceasta simpla joaca iti poate revela ce minuni poti face/experimenta daca iti setezi anumite vise/dorinte si crezi in implinirea lor. Evident, aceasta nu inseamna “sa ne culcam pe-o ureche” si sa asteptam ” sa ne pice de undeva” acesti bani sau sa asteptam ca matusa bogata sa plece din aceasta lume 😀

Acest exercitiu presupune sa descoperi in tine, in primul rand, curajul de a cere, curajul de a primi, credinta in puterea manifestarii si a visarii -instrumente care ajuta la expansiunea constiintei ( tale si a celei universale), dar si curajul de a-ti urma intuitiile si “semnele” primite de la ingeri, de la ghizi, de la Sursa Divina pentru realizarea binelui tau. Evident ca semnele primite trebuiesc urmate indeaproape de eforturile noastre sustinute. Ingerii nu ne traiesc noua viata si nici nu fac lucrurile in locul nostru 🙂

Sa fie cu belsug!

Namaste!

Leave a comment