Joc Treptele Recunostintei: TREAPTA 1, ENUMERATI 10 BINECUVANTARI DIN VIATA VOASTRA

gratitude-quotes

Dragi oameni-ingerasi,

Iata ca a sosit si Prima Zi din Joaca noastra Magica TREPTELE RECUNOSTINTEI! Inainte de a incepe Jocul, vreau sa multumesc tuturor celor care au acceptat provocarea si s-au alaturat Magiei si tuturor celor care se vor alatura pe viitor!

De asemenea, vreau sa multumesc Ingerilor care m-au ghidat sa intru la randu-mi in jocul magic inspirat de cartile Rhondei Byrne si de Copacul Yoghin ale carui aventuri le puteti urmari accesand adresa http://www.suntuncopac.com.

Haideti sa pasim impreuna TREPTELE RECUNOSTINTEI!

magicjpg

TREAPTA 1

Luati o foaie de hartie, un carnetel, o agenda sau un caiet si un pix sau un stilou. Gasiti un loc comod si linistit atat in exteriorul, cat si in interiorul vostru si ENUMERATI 10 BINECUVANTARI DIN VIATA VOASTRA.

Daca va aflati intr-un moment mai dificil din viata, poate ca primele ganduri vor fi ca “nu aveti pentru ce multumi astazi” sau ca “nu meritati” sau ca “nu sunteti fericiti si nu aveti motive pentru a fi recunoscatori”. Cu toate acestea, daca veti cauta adanc in sufletelul vostru cu siguranta ca veti gasi mii de lucruri, oameni, imprejurari, sentimente, emotii si invataturi pentru care sa fiti recunoscatori. Pueti multumi pur si simplu pentru aceasta noua zi, pentru o rochie, pentru o carte, pentru familie sau va puteti adresa si multumi Ingerului Pazitor, Sursei Divine, Mamei Pamant, Soarelui etc.

In dreptul fiecarei binecuvantari va trebui sa scrieti motivul pentru care va simtiti binecuvantati/multumiti.

Spre exemplu, una din binecuvantarile listei mele este aceasta: Sunt recunoscatoare astazi pentru inspiratia angelica de a incepe Jocul Treptele Recunostintei pentru ca ma invata sa pretuiesc viata cu adevarat.

Dupa ce lista celor 10 BINECUVANTARI este realizata va trebui sa o cititi in gand sau cu glas tare si pentru fiecare binecuvantare sa rostiti cuvantul magic “multumesc, multumesc, multumesc” (de trei ori).

2014-11-26-gratitude2

Puteti incepe prin a multumi ca sunteti in viata astazi si apoi sa extindeti recunostinta in diferite domenii ale vietii voastre: familia, cariera, spiritualitatea, darurile voastre, relatiile, inspiratia etc.

Pe-atat de simplu! Aceasta simpla practica este foarte puternica si va trebui repetata de fiecare data in cele 28 de zile ale jocului, preferabil dimineata, cand va treziti.

INDICIU PENTRU MAINE

Pentru a continua jocul, cautati pentru maine o piatra. Cautati o piatra in parc, pe langa un rau sau lac, pe drum sau poate ca aveti in casa. Piatra nu trebuie sa fie foarte mare, astfel incat sa o puteti strange in pumn si sa nu aiba colturile ascutite. Puteti folosi o piatra semi-pretioasa da la un colier mai vechi…important este sa simtiti ca este piatra voastra, ca aveti o afinitate cu ea. Spre exemplu, eu am o pietricica ovala de Piatra Lunii pe care o folosesc adesea cand consult oracolele angelice sau cand meditez si pe care am purtat-o la spital, la nastere.

Cam atat pentru azi. Nu uitati sa raspanditi magia recunostintei in jurul vostru!

Namaste!

One thought on “Joc Treptele Recunostintei: TREAPTA 1, ENUMERATI 10 BINECUVANTARI DIN VIATA VOASTRA

  1. Pingback: JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 22: IMPLINIREA MAGICA A DORINTELOR | Prezențe Angelice117

Leave a comment