JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 22: IMPLINIREA MAGICA A DORINTELOR

collage50

TREAPTA 22

Este foarte simplu ce avem de realizat, odata urcati pe aceasta treapta. Va mai amintiti cand am scris lista celor 10 dorinte  care vrem sa se implineasca? (vezi TREAPTA 13 aici https://prezenteangelice117.wordpress.com/2015/04/21/joc-treptele-recunostintei-treapta-13-panoul-magic-al-dorintelor/ )

Acum, va trebui sa ne intoarcem la lista magica a dorintelor si sa ne imaginam ca fiecare din dorintele noastre s-a implinit, sa ne umplem de recunostinta pentru realizarea lor si sa traim in gand, in emotie, in simtire, in inima si in minte bucuria implinirii lor. In ziua in care alegem sa facem practica ( de exemplu maine) sa luam lista cu noi oriunde mergem si sa o citim de cel putin doua ori; la fiecare citire sa traim cu bucurie implinirea lor…sa ne imaginam ca am avea o undita magica pe care o putem arunca in vasta constiinta divina universala si de acolo sa ne atragem implinirea a ceea ce ne dorim.

Una din dorintele mele este ca acest blog sa creasca si ca ceea ce scriu aici din iubire sa ajunga cu iubire la cati mai multi oameni-ingerasi care simt si cauta ceea ce ofer eu.

P.S. Cei care descopera si ni se alatura mai tarziu in acest joc, este necesar sa inceapa cu practica primei trepte- vezi TREAPTA 1 aici https://prezenteangelice117.wordpress.com/2015/03/28/joc-treptele-recunostintei-treapta-1-enumerati-10-binecuvantari-din-viata-voastra/

Sa fie cu implinire!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s