Mesaje de la Ingerii tai (11-17 mai 2015)/ Messages from your Angels (11-17 May 2015)

Pentru a ma conecta cu Ingerii si pentru a prelua mesajele lor referitoare la aceasta saptamana am ales sa lucrez cu cartile oracol “Ingerii Indigo”, oracol angelic realizat de Doreen Virtue si de fiul ei Charles Virtue. Energia Ingerilor si a persoanelor purtatoare de lumina indigo este deosebit de puternica si de inaltatoare- ei sunt mesagerii noii ere, protectori ai pamantului, adevarati razboinici de lumina care s-au angajat dinainte de a se naste ( ne referim aici la persoane) in a fi purtatorii focului violet pentru a ajuta umanitatea si planeta sa realizeze “saltul cuantic” in noua paradigma. De asemenea, se spune ca persoanele indigo, odata ajunse la maturitate, au devenit parintii “copiilor noi”, ai celor numiti “copii de cristal”, “copii diamant” si “copii curcubeu” – acestia din urma provin si din copii de cristal. In mod cert, se poate vorbi de o modificare a ADN-ului de lumina uman la nivel colectiv- si acest lucru cred ca il simtim cu totii, oricat de adormiti am fi. Schimbarea aceasta pe care Gaia a ales-o pentru ea si pentru noi se resimte si ca un fel de presiune la nivel psihic, emotional, mental; simtim ca timpul si-a iesit din matca, parca totul se comprima, totul se petrece mult mai rapid, iar lucrurile ramase nerezolvate in noi se fac tot mai mult simtite…si aceasta este normal, deoarece “intunecimea” cauta vindecarea si absorbtia in lumina. O trauma acceptata, vindecata si integrata in noi  ne duce catre constientizarea puterii divine interioare originare. In fata evenimentelor neasteptate, atunci cand suntem luati prin surprindere, atunci cand nu stim cum sa gestionam ceea ce ni se intampla, aproape instinctiv “ne acoperim ochii”. In fata marilor suferinte ne dezlipim de noi insine…ne aflam intr-o stare de negare, de fuga, de ascundere- aceasta se intanpla in lumile noastre interne, evident. Fiecare dintre noi avem  atfel de copii interiori parasiti prin “camerele interioare”…aceste parti “rupte” de noi, insingurate, traumatizate, ne pot aparea in vise sau in meditatii. Despre aceste aspecte voi scrie pe viitor.

Mesajele de la Ingerii Indigo pentru aceasta saptamana sunt:

111713

Iubeste-te pe tine insuti!

101413

Impartaseste-ti intelepciunea!

00517_Indigo_Angel_Oracle_Cards-Doreen_Virtue_2

Ai incredere in tine!

Sanatatehealth

“Iubeste-te pe tine insuti(insati) si vei cunoaste lumea si zeii.” Da. Iubeste-te! Din iubire vine cunoasterea in toate formele ei. Iubirea de sine este pretuire, constientizare si acceptare a luminii interioare divine, a darurilor pe care Dumnezeu le-a sadit in tine. Iubeste-te si ai incrdere ca meriti fericirea. Iubirea chiar acest adevar il comunica; ea iti aminteste cat de frumoasa este viata ta, cat de frumoasa si de importanta este misiunea ta. Pentru a trai frumusetea, prosperitatea, pacea este necesar sa fii mai intai tu insuti (insati) o sursa de fericire pentru tine, pentru ceilalti, pentru planeta. Tot ceea ce percepi in exterior este proiectia (oglinda) a ceea ce simti si gandesti in prezent.

Iubeste-te pe tine insuti si vei fi un canal pentru energia superioara. Relatia ta cu tine insuti(insati) este cea mai intima relatie pe care o poti avea . Cu cat te pretuiesti mai mult, cu atat iti vei canaliza energiile si intentiile catre realizarea binelui tau interior. In tine se afla o intelepciune straveche si puternica despre adevar. Suntem aici sa iti reamintim ca nu esti singur in misiunea ta. Deschide-te in tine insuti si devino constient de intelepciunea fiintei tale; impartaseste-o cu incredere celorlalti, pamantului. Cauta-i pe cei asemanatori tie…vei fi surprins(a) sa afli ca sunt si altii care au nevoie de un impuls intru lumina si care iti impartasesc perspectiva. Cu cat sunt mai multe persoane care isi constientizeaza scopul divin, cu atat mai eficienta este misiunea colectiva.

Fa-ti timp in aceasta saptamana si mediteaza la lucrurile care iti plac la tine. Aminteste-ti ca Ingerii te vad ca pe o persoana neristrictionata, cu un potential infinit. Cere Ingerilor sa te elibereze de fricile si de indoielile privind viata si calea ta. Mai ales cei deosebit de sensibili sunt influentati de energiile negative, intrucat le resimt mai puternic decat altii. Realizeaza o curatare energetica a aurei tale si a locuintei (spatiului de lucru) prin meditatie, prin rugaciune, cu ajutorul muzicii si a uleiurilor esentiale naturale sau pur si simplu aprinzand o lumanare si pastrand in gand aceasta intentie. Cheama-l in ajutor pe Arhanghelul Rafael sa te invaluie in lumina sa verde smarald purificatoare. Ai grija sa nu te identifici cu o problema de sanatate sau cu o situatie tulburatoare; incearca sa privesti detasat ceea ce ti se intampla, ca pe o etapa a vietii tale care, in cele din urma, se va schimba. Sanatatea se refera si la echilibrul emotional si spiritual, nu doar la suferintele corpului fizic. Arhanghelul Rafael te poate ghida in rezolvarea problemelor legate de sanatate, frici, anxietati si curatare.

Iubirea, increderea si daruirea sunt “cheite magice” pentru o stare generala optima. Saptamana aceasta acorda timp vindecarii acestor aspecte si priveste situatiile pe care le vei trai ca pe “intalniri miraculoase” ale iubirii de tine.

Asa sa fie si asa este!

Namaste!

One thought on “Mesaje de la Ingerii tai (11-17 mai 2015)/ Messages from your Angels (11-17 May 2015)

  1. Pingback: Mesajul zilei/Message of the Day 13 May 2015 | Prezențe Angelice117

Leave a comment