Mesaje de la Ingerii tai/ Messages from your Angels (4-10 mai 2015/4-10 May 2015)

Mesajele pentru aceasta saptamana vin de la Ingerii Indigo si se refera in special la dorintele, visele si “curatarile” noastre.

Dreams-150x150

images

make_wish

Pe durata acestei saptamani fii atent(a) la ceea ce visezi, la mesajele, la imaginile si la simbolurile primite in somn, dar si in starea de veghe. Noi comunicam adesea cu voi prin intermediul viselor, deoarece noaptea, corpul vostru este relaxat, iar sufletul desprins calatoreste liber la Scolile Ceresti specifice si benefice fiecaruia in parte. Urmareste-ti visele. Noteaza-le si mediteaza asupra lor. In visele tale afli raspunsuri, informatii si indicii pentru realizarea binelui tau cel inalt sau pentru urmatorii pasi necesari pentru a-ti realiza dorintele.

Care sunt dorintele tale launtrice? Ce te face fericit? Ce visezi sa realizezi? Cum te raportezi la acestea?

Visele din starea de trezire sunt la fel de importante. Traieste-ti viata ca pe cel mai frumos vis al tau. Pune-ti dorintele si elibereaza-le Cerului. “Viseaza cu ochii deschisi.” Viseaza viata asa cum o doresti si crede ca asa este.

Ai acumulat multa energie negativa si corpul tau reactioneaza la stres, e tot mai obosit, iar tu tot mai frustrat(a) si manios(a)? Fa dreptate corpului care iti serveste drept vehicul in aceasta viata si elibereaza-te de stresul acumulat prin miscare. Sunt multe modalitati pentru a realiza aceste curatari si pentru eliminarea toxinelor energetice. Uneori este necesar ca rugaciunea si meditatia sa fie insotite de activitati binefacatoare pentru corpul fizic: plimbari in natura, yoga, tai-chi, aikido. Gaseste-ti activitatea care ti se potriveste si fa-ti o bucurie. Sparge monotonia zilnica si comoditatea alegand, spre exemplu, sa mergi pe jos cele 30 de minute pentru a ajunge la locul de munca si sa renunti la masina sau parcheaza mai departe si traverseza parcul inainte de a intra in cladire, urca scarile si renunta la lift. Stresul acumulat pe structura fizica blocheaza caile energetice de comunicare cu noi si poti experimenta blocaje ale abundentei, ale inspiratiei; elibereaza tensiunile acumulate la nivel fizic si mental; lasa-te purtat(a) de fluiditatea universului! Fii deschis(a) sa primesti, celebreaza viata si ritmurile sale cu corpul tau fizic energizat!

Asa sa fie si asa este!

Namaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s