Despre Prezențe Angelice117

anjo_azul(2)Prezențe Angelice este creat cu intenția de a fi un portal pentru ascensiunea prin bucurie-lumină-iubire.  Prezențe Angelice117 este un non-loc dincolo de spațiu și de timp, este o punte pentru voi și pentru mine de a urca pe treptele Spiritului cu ajutorul Îngerilor. O punte între interior și exterior, între departe și aproape, între Infinitul Celălalt și minele subiect, o punte asemănătoare unui vortex de energie înaltă susținut de aripile Îngerilor. Nu este întâmplător că acest non-loc s-a creat în ziua de 7. 7 este un număr magic și este Creație. Prin urmare, acest portal are ca intenție ca toți cei care îi vor deschide treptelepagini să devină conștienți de propria putere creatoare, de propriile  energii creative, de propriile prezențe călăuzitoare. Scopul său este să ofere inspirație,  încredere și iubire…iar în acest mod să primească inspirație, încredere și iubire. Ideea de a crea acest portal a venit în urma unui mic exercițiu găzduit de Doreen Virtue despre Îngerii Păzitori. M-am întrebat doar, concentrându-mă în inimă, cine sunt Îngerii mei Păzitori. Tot atunci a coborât deasupra mea ideea de a da viață acestei cărți. Fiecare are Îngerii săi călăuzitori, îndrumători și protectori. Cine îi cheamă în viața sa printr-o rugăciune, printr-un simplu gând sau punând o intenție de a-i întâlni, comunica are bucuria de a descoperi că viața sa poate deveni mai frumoasă și poate dobândi mai multă pace. Sau, de a conștientiza infinita pace, iubire și frumusețe din viața sa, ele, care, asemenea unor prezențe angelice, au fost dintotdeauna acolo, răbdătoare, în așteptare spre a oferi ajutor și ghidare. Portalul acesta este un drum  pe care eu însămi pășesc cu sfială-  visătoare,  încrezătoare, cu speranță în eterna căutare a semnelor care sunt mereu acolo, aici, în mine și în ceilalți.

Non-locul acesta, tocmai pentru că apelează la prezențe non-prezente, la absențe prezente, la spațiul vid dintre contrarii, urmărind puntea abia perceptibilă între și dincolo de dualismele de tot felul este o continuă traversare. Un pasaj. O poartă. Nu are început și nici sfârșit. Cunoașterea de sine, primirea umanității în sine, întâlnirea cu Marele Celălalt nu poate avea un sfârșit sau un început.

În egală măsură, acest non-loc este o mărturie, singura care poate surprinde, între prezențe și absențe, splendoarea scânteietoare a Unului.

Bucurați-vă!

Cu  iubire,

Raluca Cristina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s