Mesaje de la ingerii tai 6-12 iulie 2015/ Messages from your angels 6-12 July 2015

think

manifest

healthGandeste-te la situatia prezenta a vietii tale: observa scenariul pe care tu insuti(insati) l-ai creat. Ce simti in legatura cu propria ta poveste? Simti ca tu esti scriitorul sau ca, mai degraba, altcineva iti scrie povestea? Simti pace sau, dimpotriva, nemultumire? Ce doresti sa schimbi la tine? Dar la “scenariul vietii”?

Mediteaza in aceasta saptamana asupra intentiilor, nevoile si dorintelor tale, in special la cele indreptate spre un anumit aspect al vietii tale care iti aduce frustrari, nervozitate si nemultumire. Aceste energii le poti afla dospite in relatia cu tine, in relatia cu familia sau cu prietenii, la locul de munca sau fata de viata in general. Ele “dau buzna” in scenariul tau pentru ca tu le reprimi sau amani in a le recunoaste; le negi si nu doresti sa lucrezi cu ele.

Conecteaza-te la potentialul tau cel mai inalt, la cea mai buna perspectiva pe care Creatorul o are pentru tine. Deschide-te si lasa aceasta constiinta divina, inalta si purificatoare sa lucreze prin tine si cu tine. Nu te intreba “cum” si nici nu astepta ca ingerii sa iti raspunda intr-un anumit fel…facand acest lucru, in realitate, limitezi (prin liberul tau arbitru) puterea universului care “face si desface”, care detine in infinitatea sa perspective si potente de care tu nu esti constient.

Asa sa fie si asa este!

Namaste!

Leave a comment