JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 2: PIATRA FILOSOFALA

Incepeti ziua de astazi enumerand in scris cele 10 BINECUVANTARI din viata voastra. La final, cititi lista in gand sau cu voce tare si pentru fiecare binecuvantare rostiti cuvantul magic “multumesc, multumesc, multumesc“.

Nu uitati ca este necesar sa realizati aceasta lista in fiecare zi a Jocului, preferabil dimineata, inainte de a experimenta “tumultul” zilei.

TREAPTA 2: PIATRA FILOSOFALA

Gratitude

Exercitiul zilei de azi presupune sa aveti o piatra magica. Daca nu ati gasit-o ieri, incercati sa cu gasiti astazi. Am numit-o “piatra filosofala” sau “piatra magica” deoarece ar trebui sa fie in viziunea voastra  o piatra a puterii, o piatra care transforma “noroiul” in “aur”, o piatra a carei putere magica poate transforma viata si pe voi insiva, in functie de intentiile pe care le dospiti in ea. Nu uitati ca piatra trebuie sa incapa in pumnul vostru si sa nu aiba colturi ascutite.

Inainte sa va duceti la culcare astazi, luati piatra in mana. Inchideti ochii si realizati o retrospectiva a intregii zile. Amintiti-va lucrurile bune petrecute peste zi, insistati cu gandul asupra emoriile si gandurilor traite/avute in legatura cu ele. Alegeti cel mai bun lucru pentru care sunteti recunoscator si incercati sa il transpuneti in piatra folosindu-va de puterea intentiei voastre 🙂

Aceasta practica este necesar a fi repetata in fiecare seara.

Acestea sunt exercitiile de baza ale Jocului, cele mai puternice, mai simple si mai eficiente totodata. Trezindu-va si adormind de fiecare data invaluiti in energiile magice ale recunostintei, veti constientiza ca viata este o mare binecuvantare, ca A FI  este un real praf magic, ca FIINTA voastra este un  mag intelept, scanteie divina cu puterea de a trai in comuniune cu intregul si cu capacitatea innascuta de a crea propria realitate, unica si irepetabila.

stones

INDICIUL PENTRU MAINE

Pentru urmatoarea practica veti avea nevoie de niste fotografii. Alegeti 3 persoane pentru care sunteti recunoscatori ca exista in viata voastra:mama, tatal, iubitul, fratele, cel mai bun prieten etc. Aveti grija ca fotografiile sa fie printate, nu digitale, iar persoanele alese sa fie singure sau cu voi.

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s