Mesaje de la Ingerii tai ( 22-28 iunie 2015)/ Messages from your Angels (22-28 June 2015)

Crystal

Rochelle

Daniel

AngelCard-Rosetta

Ai credinta in tine, in ceea ce se intampla, caci totul face parte din Arhistrategia Universului. Imbratiseaza-te si multumeste corpului, inimii, mintii si Fiintei tale pentru ca ESTI, pentru ceea ce ESTI. Iubirea de sine este radacina din care perspectiva pe care o porti in interior asupra Intregului se dezvolta.

Iarta-te si ingroapa trecutul. Reviziteaza ceea ce a fost cu Ochii Maestrului, ai Inteleptului, ai Bogatiei si astfel vei putea vedea ca “necazurile” sunt bucurii ascunse; ele te-au invatat si te-au ajutat sa fii ceea ce ESTI acum: o fiinta care ARE Totul in inima, un copilas divin extrem de iubit. Viata este un dar care ti s-a dat, o casatorie intre Cer si Pamant, intre TU si EL, o Sfanta Alianta. Prin starea de indragostire transcenzi prapastia mentala dintre “da” si “nu”, apele involburate ale gandirii de tip “sau-sau”.

Indragosteste-te mai intai de tine! Casatoreste-te cu tine insuti(insati), dincolo de taramul intortocheat al contradictiilor! Faci parte din tot CEEA CE ESTE. Iti multumim ca ai venit sa lucrezi pe pamant.

Asa sa fie si asa este!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s