JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 23: AERUL MAGIC

Ralu

Ca de obicei, urcati treapta notand cele 10 binecuvantari zilnice, iar seara luati piatra magica filosofala in palma si multumiti pentru cel mai frumos lucru de peste zi.

TREAPTA 23

Viata constienta incepe cu o respiratie constienta. Atunci cand devenim constienti de faptul ca respiram, ca suntem inconjurati de forta miraculoasa a vietii, ca prin expiratie si inspiratie se produce un schimb de energie uimitor intre noi si tot ceea ce ne inconjoara, putem spune ca TRAIM cu adevarat. A FI este A RESPIRA. Practicand respiratia constienta (cum se intampla in meditatia Vipassana, spre exemplu) devenim constienti de aerul care ne invaluie precum o mantie magica. AERUL este PRANA VIETII, SUFLUL UNIVERSAL al TATALUIMAMA COSMIC care a fost, este si va fi intotdeauna. Putem supravietui fara hrana si fara apa un timp determinat insa, in lipsa aerului, viata ne paraseste corpul in doar cateva secunde. AERUL MAGIC  este legat de INIMA MAGICA, de CENTRUL FIINTEI- ascultandu-ne bataile inimii in meditatie ne vom auzi treptat si respiratia, iar respiratia ne conduce mai departe la constienta de a fi UNUL cu tot ceea ce ESTE. Suntem legati cu un cordon invizibil cu TOT ceea ce exista.

Astazi, gaseste un moment in care poti iesi afara si raspira adanc de cinci ori, fiind recunoscator pentru faptul ca esti in viata si ca poti respira aerul magic. Repeta acest mic exercitiu ori de cate ori simti nevoia (azi si in toate zilele 🙂 )

Sa respirati iubire si magie!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s