Mesajul zilei/ Message of the Day 14 May 2015

Astazi suntem calauziti sa scriem, sa simtim magia cuvintelor scrise ca pe o poezie interioara. Poate ca multi dintre noi avem acest impuls…de a tine un jurnal, de a ne nota gandurile si emotiile de peste zi, de a scrie versuri. De multe ori ne autocenzuram si ne construim bariere mentale spunand “pe mine nu ma citeste nimeni”, “nu am talent”, “e o pierdere de vreme”, “nu-mi pot castiga existenta prin scris” etc. Toate acestea prea putin conteaza. Daca va simtiti indemnati sa scrieti, faceti-o pur si simplu; aceasta este o energie in fiinta voastra care doreste sa se exprime, care va poate aduce reale beneficii la nivel psihic, emotional si mental si care nu are nicio legatura cu “succesul” sau cu a fi un autor consacrat. Sigur, unii au primit acest dar divin si este in misiunea lor de a fi scriitori in viata…insa fiecare avem astfel de energii vindecatoare pe care, daca simtim, este nevoie sa le dam un… suflu.

(Am sa va dau un exemplu. Saptamana trecuta, am fost surprinsa sa aflu un aspect pe care nu-l stiam, referitor la sotul meu. Sotul meu este restaurantor si eco-designer, specializarea lui fiind lemnul. Saptamana trecuta, l-am surprins scriind…de obicei el deseneaza mult…e normal deoarece isi proiecteza mai intai lucrarile. Cand l-am intrebat despre ce este vorba…mi-a spus ca scrie despre Copaci. Frumos, nu-i asa? Stiam ca are o sensibilitate deosebita, pentru ca lemnul este un element viu, se spune ca are suflet si o vibratie speciala si, ca atare, nu se lasa modelat de mainile oricui. Iata ca acum a inceput sa scrie despre Copaci…despre trunchiurile, simbolistica, utilizarea si compozitia lor interioara. Sotul meu petrece mult timp in natura, studiind plantele, solul, arborii, rocile…)

Sa raspundem Vocii lui Gabriel- patron al scriiturii si al artelor comunicarii- si sa ne imbracam in litere pasiunile si cautarile interioare!

archangel_cards_hr17

Creative Writing

Archangel Gabriel: “Make time to write down your thoughts in a journal, or pen an article or book.”

Additional Message: “Your soul longs for creative expression through writing. I can help you schedule this activity. Honor any inner nudges that guide you to write. The writing may be for your own enjoyment, or may be a cathartic experience of self-expression in a private journal. As you work with your connection to the written word, you may receive Divine guidance to write articles or books for publication. Call upon me at any time to guide you through this process.”

Working with Archangel Gabriel: As the messenger angel, Gabriel loves to help writers and journalists deliver healing messages. Like a loving coach, she’ll urge you to delegate your time and energy toward writing. Gabriel can also open doors that allow for publication of your articles and books, if you’ll ask for her assistance. Most of all, she’ll help you enjoy writing.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s