JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 21: REZULTATELE MAGICE

DSC00515_1

Inainte de a practica tema treptei 21, scrieti cele 10 binecuvantari corespunzatoare fiecarei practici, iar la sfarsitul zilei luati piatra magica in mana si fiti recunoscatori pentru cel mai bun lucru de peste zi.

TREAPTA 21

Obisnuim sa ne rugam si sa multumim la fiecare masa. Obisnuim sa multumim atunci cand primim cadouri sau cand apar solutii neasteptate la dilemele noastre. Personal, spun MULTUMESC dimineata, cand deschid ochii, inainte de a picta, inainte de a scrie, inaintea inceperii unui spectacol, inainte de a deschide o carte, inainte de a ma intalni cu cineva, inainte de a dormi. Multumesc inainte de a ma lasa purtata de aripile somnului pentru visele pe care urmeaza sa le am.

Practica acestei trepte presupune sa invatam sa multumim inainte ca dorintele si asteptarile noastre sa se adevereasca. Tema treptei 21 se refera la a fi recunoscator(oare) pentru rezultatele dorite (asteptate) inainte ca acestea sa se materializeze propriu-zis. Invatand sa multumim, inainte de a obtine rezultatul dorit, ne elibereaza de atasamentele pe care le avem pentru a primi “solutii” intr-o anumita directie (adica asa cum le vedem noi). Spunand MULTUMESC inainte ca lucrul dorit sa vina la noi, ne lasam in voia Tatalui Ceresc, ne incredintam Lui, avand credinta ca rezultatele magice vor aparea…si asa si este. Mai devreme sau mai tarziu, ele apar in viata noastra.

Invocand un rezultat magic si fiind plini de recunostinta pentru el, atragem lucrurile in favoarea noastra, ii comunicam universului intentiile noastre si co-cream astfel, impreuna cu el, la rezultatele mult dorite. De aceea, de-acum inainte, ori de cate ori ni se pare ca riscam ceva, ca nu suntem siguri de anumite aspecte sau ni se pare ca nu putem gestiona o anumita situatie, haideti sa fim recunoscatori dinainte pentru un deznodamant fericit. 🙂

Asadar, ce aveti de facut, este sa alegeti 3 situatii pe care le considerati nesigure, stresante si pentru care  doriti rezultate magice. Le scrieti pe o foaie sau in jurnal si sunteti recunoscatori pentru rezultate asa cum vi le doriti (imaginati), dar fara “a tine cu dintii” de ele. MULTUMESC PENTRU REZULTATUL MAGIC AL…

Sa fie cu IMPLINIRE!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s