JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 19: 100 DE PASI MAGICI

IMG_2283

TREAPTA 19

Practica acestei trepte a Recunostintei presupune sa faceti 100 de pasi magici. Nu, nu e musai sa numarati pasii…de veti face astfel riscati sa realizati practica la nivel rational si sa uitati sa va bucurati “simtind”. Puteti incerca sa va cronometrati timp de 1 minut si sa faceti cati mai multi pasi. La fiecare pas spuneti in gand “multumesc”. Pe-atat de simplu!

Puteti “pasi magic” in parc, pe drumul la o intalnire…oriunde, oricand. Insa, cred ca cel mai bine se paseste magic cu talpile goale pe pamant sau pe iarba. Va recomand sa realizati aceasta practica, daca aveti posibilitatea, la tara sau undeva, pe-o campie, in padure sau oricare alt loc din natura care va inspira.

Am constientizat puterea miraculoasa a mersului si a picioarelor mele in special in perioada de recuperare, dupa un accident. De atunci, mi-am propus sa fac din fiecare pas un dans, sa ma bucur si sa rad pur si simplu ca pot sa merg, ca ma pot duce la intalniri.

Fiecare pas al nostru este un mister…de fiecare data cand atingem cu talpile pamantul este ca si cum venim sa ne intalnim cu Gaia, cu ceilalti, cu noi insine. Ganditi-va cat de minunat este ca picioarele ne duc acolo unde vrem noi!

Nu uitati ca la fiecare treapta sa scrieti cele 10 Binecuvantari zilnice, iar noaptea, inainte de somn, sa luati Piatra Filosofala in mana si sa multumiti pentru lucrul pe care il considerati cel mai frumos din ziua respectiva.

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s