Dovedeste-ti abilitatile!

manifest

Iata ca am ajuns la sfarsitul lunii aprilie. A fost o luna “incarcata” din puncte de vedere energetic si spiritual cu multe “provocari” la tot pasul. Pentru mine, cel putin, asa a fost. Se pare ca si altii au avut aceeasi senzatie. O luna in care ni s-a testat credinta in fortele proprii, caci a crede cu adevarat in tine insuti (insati) este a te (in)crede(inta) in Dumnezeu.

TU si EL sunteti UNA.

Mi s-a revelat si mi se reveleaza inca aceasta intelepciune, aceasta invatatura universala in nenumarate chipuri. Cardul lunii aprilie 2015 a fost DOVEDESTE-TI ABILITATILE.

Personal, pot spune ca am fost pusa la incercare in aspectele financiare si in relatiile cu ceilalti. Mi-a fost pusa la incercare diplomatia, credinta, rabdarea, dar mai ales PUTEREA MANIFESTARII. Mai mult ca niciodata, ni se cere sa fim sinceri cu noi insine, sa ne privim in Oglinda Fiintei si sa ne acceptam asa cum suntem. Nu ne mai putem evita umbrele, partile nerezolvate din noi, acele lucruri de care ne rusinam, pe care dorim sa le ascundem si pe care nu le recunoastem ca fiind parti din noi. Orice percepem ca fiind negativ sau intunecat sunt suferinte, sunt traume pe care care trebuie pur si simplu sa le vindecam acceptandu-le, asumandu-le senin si responsabil, avand incredere. La nivel planetar, energiile sunt foarte intense acum. Ies la suprafata tot felul de lucruri nerezolvate acre ne cer atentia, care cer sa fie integrate in lumina.

Ca indivizi, ca entitati care am ales “sa ne jucam” in aceasta lume suntem pusi fata-in-fata cu noi insine si sa ne asumam una din urmatoarele directii: fie incercam sa renuntam, la nivel egoic, la a mai detine controlul asupra vietii, asupra evenimentelor si ne lasam purtati de “fluiditate”…care intr-un fel sau altul ne va aduce la lumina; fie alegem sa ramanem in paradigma controlului si a manipularii (la nivel inconstient ne putem lasa manipulati si ne putem chiar noi insine manipula fara ca macar sa o banuim). A detine controlul cu orice pret din incapatanare, din frica, din orgoliu asupra vietii ne poate conduce intr-o directie in care energiile frustrarii, ale furiei, ale fricii, ale nemultumiriine pot domina. Pentru ca, sa fim sinceri, ne temem sa acceptam VIATA cu adevarat, ne temem sa ne asumam RESPONSABILITATEA la nivel spiritual. Refuzam sa fim in INTEGRITATE.Este mult mai simplu sa gasim vinovati, sa ne ascundem, sa traim in negare.

Ego. Sine. Fiinta. Sus. Jos. De fapt, Universul nu este fix(ist). Nu are cadre.

Deci, ce alegem? Ce va fi?

(In curand o analiza pentru luna mai 2015)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s