JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 14: O ZI CU MAGIE

new-magic

Namaste!

Sa ne intoarcem la Jocul nostru despre Recunostinta. Daca ati observat schimbari in viata voastra, m-as bucura daca mi le-ati putea comunica sa ne putem bucura impreuna de rezultatele fericite ale urcusului pe Treptele Recunostintei.

Treapta 14

Pentru a ne bucura cu adevarat de o zi magica…va trebui sa aruncam cu praf magic peste ea, nu-i asa? Cu alte cuvinte, pentru a trai bucuria unei zile magice este necesar sa fim recunoscatori pentru ziua care ni s-a dat, inainte de derularea ei. Astfel, va propun sa va alegeti o zi si sa o incepeti in spirit de multumire. Cand va treziti ,multumiti pentru aceasta noua zi care vi s-a dat de la Creator, o zi in care puteti realiza lucruri minunate, o zi in care va puteti bucura. Realizati mental sau scrieti pe o coala de hartie lucrurile (sarcinile), intalnirile de peste zi pe care stiti ca trebuie sa le realizati sau pe care vi le propuneti. Multumiti din inima pentru realizarea lor impecabila. Repetati de cate ori puteti in aceasta zi cuvantul MULTUMESC si aveti incredere ca totul va decurge foarte bine, fara niciun fel de obstacol.

Eu am o agenda in care imi notez in zilele mai speciale si in cele mai incarcate, atunci cand stiu ca am multe de facut la lucru si/sau acasa activitatile pe care doresc sa le realizez. Dupa ce le scriu inchei  cu urmatoarea mantra:

MULTUMESC PENTRU FAPTUL CA SUNTETI IMPLINITE/REALIZATE PE CALEA INFINITEI ABUNDENTE DIVINE IN VOIA, CU VOIA SI IN TIMPUL DOMNULUI! MULTUMESC INGERILOR SI TUTUROR AJUTOARELOR DIVINE DE LUMINA NECREATA CARE TREBUIE, POT SI VOR SA VINA SA MA INSOTEASCA SI SA MA AJUTE IN REALIZAREA SARCINILOR ACESTEI ZILE!

ASA SA FIE SI ASA ESTE!

S-A IMPLINIT! S-A IMPLINIT! S-A IMPLINIT!

magic-I

Apoi, imi incep ziua de lucru cu incredere si seninatate. Veti fi surprinsi sa experimentati ca, in timp, schimband atitudinea si energiile interioare, solutii neasteptate Vot aparea, iar lucrurile se vor realiza cu usurinta, in pace. Nu uitati ca noi suntem cei responsabili de viata noastra; noi ne cream propria realitate…noi suntem creatori. Putem co-crea impreuna cu Ingerii si cu Entitatile de Lumina realitatea dorita. Deci, multumiti in avans pentru ceea ce veti trai azi, exact asa cum va doriti. Multumiti pentru fiecare sarcina pe care v-ati propus-o. Puteti incheia exercitiul spunand: MULTUMESC PENTRU TOATE VESTILE BUNE PE CARE LE VOI PRIMI ASTAZI. Conectati-va in interior la faptul ca veti avea pUr si simplu o zi minunata, asa cum va imaginati.

Sa fie cu magie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s