JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 11: O NOUA DIMINEATA, UN NOU INCEPUT

MagicMorning

Pentru a urca aceasta treapta, alegeti o zi pe care sa o incepeti  cu MULTUMESC in gand, in inima si in actiune. Ce inseamna aceasta?

TREAPTA 11

Cand va treziti, duceti-va la fereastra si spuneti MULTUMESC PENTRU ACEASTA NOUA ZI CARE MI SE OFERA. Sau, cum deschideti ochii, inainte de a va da jos din pat, inainte de a incepe orice activitate, centrati-va in inima, puneti ambele maini pe piept si spuneti MULTUMESC PENTRU ACEASTA DIMINEATA, MULTUMESC PENTRU ACEASTA ZI…ganditi-va ca aveti o noua zi la dispozitie pentru a realiza lucruri minunate, o noua zi pentru a primi si a impartasi iubire, lumina, inceputuri, o noua zi in care puteti zambi, inca o zi cu milioane si milioane de posibilitati din care puteti alege.

Pe parcursul zilei, pastrati cuvantul magic MULTUMESC in inima si in gandurile voastre. Multumiti pentru peisajul de la fereastra, pentru soare, pentru ploaie, pentru periuta de dinti, pentru hainele care va acopera trupul, pentru ca va sta bine parul, pentru cafeaua aromata, pentru ca urmeaza sa mergeti la serviciu, pentru ca este zi libera, pentru telefonul dat parintilor etc. De cum va treziti si pana va incePeti efectiv ziua repetati  in gand de cate ori puteti MULTUMESC. Fiti recunoscatori pentru fiecare pas pe care il faceti, pentru toate obiectele care va inconjoara…pentru periuta de dinti, pentru filtrul de cafea, pentru toaster-ul de paine…

In acest mod, va veti inconjura pe voi insiva cu forte si energii magice care va vor ghida, proteja si insoti intreaga zi. Poate ca nu veti mai fi atat de posomorati daca se intampla ca in ziua aleasa sa ploua sau sa aveti deadline-uri la locul de munca. Poate ca nu va veti mai lasa stresati de aglomeratia din autobuz, nu va veti mai certa cu seful etc.

Sa fie cu magie!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s