HAI LA JOC! URCA TREPTELE RECUNOSTINTEI!

HAIDETI SA FIM RECUNOSCATORI si, daca ne simtim calauziti, sa urcam pe TREPTELE sale divine ACOLO unde exista doar MULTUMIRE, ACOLO unde CONTRARIILE sunt IMPACATE, ACOLO unde privim in mod constient DARURILE MINUNATE de care suntem perpetuu inconjurati!
Am ajuns pe TREAPTA 9. Cei care decid sa vina mai tarziu si care descopera ulterior JOCUL MAGIC al TREPTELOR RECUNOSTINTEI sunt rugati sa inceapa cu TREAPTA 1 si sa urmareasca practicile fara graba, fara a sari o treapta. Pe Scara Recunostintei fiecare treapta este importanta si isi are rolul ei 🙂
Asadar, sa recapitulam lectiile treptelor de pana acum:
Jocul TREPTELE RECUNOSTINTEI a pornit in primul rand dintr-o nevoie interioara de a multumi universului pentru minunata aventura de a fi devenit mama. Baietelul meu este “maestrul interior”; el imi arata intotdeauna cu ma misc, de fapt, inauntrul meu; el este oglinjoara mea fermecata. Apoi, acesta este un Joc cu Ingeri, Copaci si Oameni. El a venit din ghidarea angelica de a invata sa fiu cu-adevarat recunoscatoare pentru VIATA mea, asa cum este ea, dar si din inspiratia venita prin Copacul care scrie pe http://www.suntuncopac.com. Practicile sale, desi personalizate, sunt adunate din Cartea “Magia” scrisa de Rhonda Byrne.
Jocul “Treptele Recunostintei” se bazeaza pe Legea Atractiei Universale care spune, pe scurt, ca primim ceea ce daruim, ca ne cream viata prin gandurile si emotiile pe care le avem si ca atragem, de fapt ceea ce meritam…adica ceea ce se aseamana cu vibratia noastra personala. RECUNOSTINTA este o PUTERE DIVINA MAGICA. Prin intermediul ei ne putem modela “psihologia proprie”, ne putem educa eul, ascultand de suflet si putem astfel pasi intr-un taram de basm, cel al ABUNDENTEI INFINITE. Practicarea zilnica a recunostintei creste vibratia personala si, implicit, creste calitatea vietii, a mediulUI care ne inconjoara. Joaca ei ne aminteste ca avem tot ceea ce este nevoie pentru a reusi, pentru a ne indeplini misiunea personala pe pamant. Ea ne ridica intr-o noua paradigma, cea a iubirii si a bucuriei, acolo unde avem curajul si onestitatea de a ne accepta pe noi insine ca fiinte divine “intregi” si nu “ciopartite”, “separate” sau “imprastiate”. Recunostinta este si o invitatie la a renunta la acele “programele mentale” care ne-au dictat vieti la randul ca suntem victime ale cuiva sau a ceva. Magia Recunostintei te invita sa incetezi sa te mai victimizezi si sa te bucuri din intreaga inima, din trup si din spirit de aceasta aventura omeneasca la scoala numita Pamant, in bratele Mamei Geea.

Jocul acesta dureaza 28 de zile. El presupune ca de fiecare data sa incepi si sa inchei ziua in spirit de recunostinta. Primele doua trepte sunt cele mai simple, dar ele sunt totodata stalpii jocului, caci la ele va trebui sa te intorci in fiecare dimineata si in fiecare seara a fiecarei zile si sa le repeti pe intreaga durata a jocului.

TREAPTA 1- ENUMERATI 10 BINECUVANTARI DIN VIATA VOASTRA presupune sa scrii, de preferinta dimineata, inainte de a incepe activitatile zilnice obisnuite, 10 lucruri din viata ta pentru care esti recunoscator(oare) si pentru care te simti binecuvantat(a). Binecuvantarile pot fi diferite sau aceleasi in fiecare zi. Dupa ce inchei lista, va trebui sa multumesti in gand sau cu glas tare fiecareia in parte de trei ori. Practica se repeta in fiecare dimineata.

TREAPTA 2- PIATRA FILOSOFALA se refera la incheierea fiecarei zile in spirit de recunostinta. Va trebui sa gasesti o piatra magica in parc, pe drum, langa un lac sau de la un colier mai vechi. Vei lua Piatra Filosofala a magiei in palma ta in fiecare noapte, inainte de somn si te vei gandi la lucrul (momentul) zilei pentru care esti cel mai recunoscator (oare).

TREAPTA 3- INFINITUL CELALALT iti cere sa alegi trei persoane dragi  din viata ta, sa faci rost de fotografiile lor in care acestea  apar fie singure, fie impreuna cu tine si sa gasesti de la 3 pana la 5 motive pentru care tu sa le multumesti ca sunt in viata ta.

TREAPTA 4- SANATATEA presupune sa multumesti pur si simplu corpului, mintii, spiritului si universului pentru starea ta de sanatate.

TREAPTA 5- BANII iti spune sa alegi o bancnota de 1 leu, de 10 lei, de 5 lei…sau de cat vrei, sa o primesti cu caldura in palmele tale si sa lipesti un post pe care sa scrii MULTUMESC PENTRU TOTI BANII PE CARE I-AM PRIMIT DE-A LUNGUL VIETII.

TREAPTA 6- IESIREA DIN NEGATIVISM iti cere sa alegi un aspect sau o situatie din viata ta pe care o vezi ca fiind negativa si sa gasesti 10 beneficii ale sale.

TREAPTA 7- HRANA iti cere sa multumesti la fiecare masa pentru mancarea pe care o ai.

TREAPTA 8- MUNCA MAGICA ne spune sa fim recunoscatori pentru munca noastra si a celorlalti.

TREAPTA 9- PLATA FACTURILOR iti cere sa platesti cu recunostinta pentru serviciile de care beneficiezi, dar si datoriile. Ea presupune sa scrii pe fiecare bon sau factura MULTUMESC, ESTI ACHITATA PE CALEA INFINITEI ABUNDENTE DIVINE. Tot aici, poti realiza o lista cu facturile neplatite si sa scrii mantra de mai sus.

Iti multumesc ca ai intrat in Joc si ca raspandesti in jurul tau MAGIA RECUNOSTINTEI!

Prezențe Angelice117

magia

Hai la Joc! Te invit să pășești pe Treptele Recunoștinței!

Inspirată de băiețelul meu care îmi revelează în fiecare zi câte un aspect al infinitei cunoașteri divine și al iubirii adevărate, dar și de cărțile Rhondei Byrne pe care, recunosc, încă nu le-am citit cap-coadă, de Copacul de la suntuncopac.ro și de Ingerași, în urma semnelor primite în această perioadă, am decis să pășesc în magia recunoștinței! Vă invit și pe voi să intrați în joc și să răspândiți mai departe Magia Recunoștinței. Despre recunoștință am mai scris, însă vreau din nou să amintesc binefacerile și puterea sa miraculoasă. Un simplu mulțumesc spus din toată inima aduce reale beneficii ție și celuilalt. Așadar, despre ce este vorba? Jocul acesta are 28 de nivele. Te chem să pășești cele 28 de Trepte ale Recunoștinței!

mag

Înainte de a descrie prima treaptă echivalentă cu TEMA1 sau ZIUA 1 voi vorbi puțin despre Legea…

View original post 444 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s