earth-angel

HRISTOS A INVIAT! ACUM este randul nostru sa inviem din toropeala adormirii zilnice si sa ne asumam responsabilitatea misiunii personale pentru ca, astfel, sa contribuim cu propriile noastre luminite la misiunea planetara. Indiferent de forma pe care o imbraca evenimentele din viata noastra, fiecare ESTE aici cu un scop. SCOPUL DIVIN este dincolo de bine si de rau, dincolo de dharma si kharma…dincolo de roata. Da. Roata se invarte si se va invarti de-a pururi, insa FORTA CREATOARE care o sustine, deopotriva in sus si in jos, in lumina si in umbra este IUBIREA. FORTA aceasta msiterioasa, extraordinara, de necuprins, inefabila, zdrobitoare uneori ( pentru nestiutori si pentru cei care se tem) se exprima si se manifesta diferit in piatra, in firul de iarba, in carti, in nori, in constelatii, in vise, in sange, in trup, in ape, in aer, in TINE, in NOI. Cred ca acesta este mesajul Sfintelor Sarbatori de Pasti. Lumina si iubirea hristica stralucesc in fiecare, este nevoie doar de CURAJUL si de ONESTITATEA asumarii lor interioare.

“Unii oameni se tem de puterea lor pentru ca asta inseamna ca vor fi obligati sa-si asume intreaga responsabilitate pentru vietile lor, ceea ce ii inspaimanta si ii intimideaza. Insa adevarul este ca atunci cand va asumati responsabilitatea propriei vieti, detineti putere si control. Asta inseamna sa nu va mai invinovatiti si sa nu mai jucati rolul de victima.Inseamna sa incetati sa mai cereti voie sa faceti ceea e sufletul va spune sa faceti si sa aveti CURAJUL sa va asumati riscurile de a va schimba viata pentru a va implini visele si a urma calauzirea launtrica.

Cred ca Iisus Hristos asta ne-a aratat, ca suntem conectati cu totii la Dumnezeu si ca toti avem aceasta putere. EL spunea ca noi toti, cu CREDINTA, putem face minunile pe care EL le facea si mai mult decat atat. Este timpul sa incetam sa ne jucam de-a lucrurile marunte! Misiunea voastra personala poate fi cea de a schimba lumea si de a salva intreaba planeta.

Misiunea voastra personala implica intotdeauna iubirea. Si forma de iubire care o insoteste este cea care va starneste interesul, rostul misiunii, dar si talentele si pasiunile voastre firesti.”

Doreen Virtue

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s