JOC TREPTELE RECUNOSTINTEI, TREAPTA 9: PLATA FACTURILOR

TREAPTA 9

Buna sa va fie inima, suflete frumoase!

Iata-ne urcati pe ce cea de-a-9-a Treapta a Recunostintei!

facturi

Tema de astazi se refera la plata facturilor curente. Prinsi in tumultul vietii, atunci cand avem de achitat facturi, de cele mai multe ori o facem cu stres sau cu “ciuda” pentru ca ne gandim la gaura pe care ne-o fac in buzunar, la faptul ca nu ne ajung banii, ca avem datorii etc.

Practica de astazi presupune sa incercam sa inlocuim acest obicei care, in fond, ne aduce numai frustrari cu un altul mult mai sanatos si anume sa platim facturile cu recunostinta. Da! Sa inlocuim energiile toxice ale stresului, ale fricii ca nu avem destul, ale grijilor zilnice cu o practica care ne imbogateste. Cautati bonurile sau facturile mai vechi si scrieti pe ele (sau macar in minte) Multumesc, esti achitata pe calea infinitei abundente divine! Procedati astfel si cu facturile noi, inca neachitate. Scrieti pe ele sau in minte “Va multumesc. sunteti achitate pe calea infinitei abundente divine!”

In loc sa va ganditi la minusul din portofel sau de pe card, fiti recunoscatori mai degraba pentru binefacerile pe care le aveti de pe urma serviciilor platite. Spre exemplu, decat sa va indispuneti atunci cand trebuie sa platiti chiria sau rata la banca pentru casa, ganditi-va si multumiti pentru ca aveti un acoperis deasupra capului, pentru confortul interior.

Pentru facturile neplatite, realizati acelasi lucru pentru a atrage astfel achitarea lor cat mai rapida. Fie faceti o lista cu sumele neachitate ( cu “datoriile” voastre)  si scrieti in dreptul fiecareia sau macar in minte ” Multumesc  esti achitata pe calea infinitei abundente divine” sau scrieti aceasta mantra pe facturi si pe bonuri daca ele au fost deja emise in acest format.

De asemenea, pentru tematica acestei trepte care este o prelungire a celei referitoare la bani va recomand ca lectura cele doua volume intitulate “Legile dinamice ale prosperitatii” scrise de Catherine Ponder. In cartile sale, autoarea ofera nenumarate cheite magice pentru a atrage abundenta, dar si exemple din vietile celor care au aplicat cheitele. Bineinteles, abundenta este prezenta sau absenta in viata noastra in functie de gandurile pe care le avem.

Sa fie cu recunostinta!

Intre timp, nu uitati sa imprastiati magie si multumire in jurul vostru!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s