Mesaje de la Ingerii tai (9 februarie- 15 februarie 2015)

specialshielding

healthESTI SPECIAL in calitate de fiu (fiica) divin(a)! In aceasta saptamana ti se cere sa te detasezi de problemele cotidiene, de tensiunile si de grijile zilnice, sa nu le mai permiti sa te macine si sa te concentrezi, mai degraba, in inima ta, sa te gandesti la darurile pe care le ai, sa fii recunoscator(oare) pentru tot ceea ce ai acum. Gratitudinea nu este doar o metoda de a multumi; sincera ei practicare aduce prosperitate si pace, atragand si mai multa abundenta in viata ta.

Un frumos exercitiu spiritual este acela de a asterne pe hartie darurile sau talentele tale, ceea ce crezi tu ca faci cel mai bine, calitatile pentru care esti apreciat(a). Constientizarea acestor daruri ajuta la manifestarea lor, la fel contemplarea luminii divine interioare.

O saptamana in care pot aparea provocari de sanatate pentru tine sau pentru cei apropiati tie. Ingerii doresc sa ne amintim ca sanatatea este alinierea deplina cu sursa divina si legile sale reflectate in planurile universului. Orice problema de sanatate este un dezechlibru aparut in urma incalcarii unei legi sau o urmare a indepartarii de misiunea personala divina. Orice dezechilibru aparut ascunde un mesaj pe care tu inca refuzi sa il asculti. Starea de sanatate nu se refera doar la corpul fizic ci, si la mintea si la sufletul tau, la emotii, la partea afectiva.

Oricat de neplacuta ar fi provocarea, ingerii sunt alaturi de tine, protejandu-te cu lumina si iubirea lor, ajutandu-te sa intelegi “lectia” care se cere insusita, amintindu-ti ca “totul trece”…si ce e bun si ce e rau. Elibereaza-te de gandurile si de emotiile negative! Imagineaza-ti ca esti inconjurat de lumina angelica ori de cate ori apar greutati, ori de cate ori simti ca esti afectat(a) de energiile negative autogenerate sau care apartine celor din jur.

Cardurile acestei saptamani spun ca Arhanghelul Rafael este unul din mentorii tai spirituali, ca darul de a vindeca iti apartine si ca “vindecarea” face parte din misiunea ta pe acest pamant. Nu, nu este vorba de a deveni medic sau psiholog , nici un vraci desavarsit. Ii poti vindeca pe ceilalti prin simpla ta prezenta, cu un zambet, o vorba de incurajare, printr-o calda imbratisare sau spunand “iarta-ma” atunci cand este nevoie.

Poate ca te vei simti indemnat(a) sa citesti anumite carti despre vindecare, sa cauti mai multe informatii in aceasta directie, sa asisti la cursuri de vindecare sau sa actionezi cu fermitate pentru a aduce schimbari benefice in viata ta si a celor din jurul tau.

Arhanghelul Rafael te protejeaza si te ghideaza, veghind asupra ta!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s