Mesaje de la Ingeri pentru anul 2015

Pentru mesajele Anului 2015 am utilizat setul de carti de tarot pe care l-am primit cadou de Craciun de la sotul meu, Ingerii Indigo, conceput de Doreen Virtue si de fiul ei Charles Virtue. Aceste carti oracol apeleaza la energia puternica a Copiilor Indigo, a Arhanghelului Metraton si a Arhanghelului Mihail. Despre energia indigo poate ca voi scrie un articol viitor.

Iata cardurile angelice corespunzatoare celor 12 luni ale Noului An:

A1

2015 se anunta a fi un An al creativitatii si al abundentei. Este un An in care vei fi chemat(a) raspunzi interiorului tau. Multe situatii pe care ai incercat sa le amani vor reveni in primul plan, cerand atentia cuvenita. Un An in care ti se va cere sa lucrezi cu tine si sa intelegi ce este RESPONSABILITATEA.

Un An in care, de iti vei nega traiectoria sufletului, de iti vei ignora misiunea divina personala, nu iti va merge lin in viata de zi cu zi. Se stie ca umanitatea, ca specie, ca fii ai Mamei Geea, trece prin profunde schimbari la nivel colectiv. Tot mai multi oameni devin constienti de puterea lor launtrica divina, de faptul ca suntem interconectati si ca fiecare este important in Ochii Divini; de aceea, fiecare este chemat sa stea de vorba cu sine insusi, sa se descopere, sa isi poarte oglinda autoanalizei pentru a se (re)cunoaste in calitate de Fiu/Fiica a Luminii. Fiecare este chemat intr-un fel sau altul sa isi realizeze misiunea divina in mod constient, sa duca o munca interioara. Pe masura ce fiecare patrunde tot mai adanc in apele interioare realizeaza ca exteriorul este refletia fidela a interiorului si ca fiecare are puterea de a-si crea propria realitate unica si irepetabila.

Este un An al Darurilor spirituale…un an in care, de vei cere, ti se va da. Nemultumitului i se va lua chiar si putinul pe care il are, iar celui care este bucuros de ceea ce are, i se va inzecit.

Un An in care vei fi indrumat(a) sa iti explorezi darurile divine interioare si, mai ales, un An in care vei fi calauzit de propriul tau Maestru Interior sa le manifesti in planul fizic, sa le dovedesti, sa le daruiesti altora.

ACTIUNE, RESPONSABILITATE, INTEGRITATE, PUTERE, CONSTIENTA, DETERMINARE si CURAJ sunt cheite-celeste, daruri divine, cuvinte-trepte pe care Ingerii ti le daruiesc, ajutandu-te sa urci in tine insuti (insati) in anul 2015. Portile iti sunt deschise! Paseste cu incredere!

O perioada in care INTUITIA, CREATIVITATEA, INTELEPCIUNEA, VEDEREA CU DUHUL, CLARAUDITIA, EMPATIA, BUCURIA DE A FI UNUL in constiinta colectiva a Mamei Geea sunt manifeste AICI si ACUM pentru fiecare. Ingerii sunt prezenti in viata ta, asteptand sa le ceri ajutorul, sa primesti sfanta lor calauzire in inima ta.

Have a lovely new year!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s