Mesaje de la Ingerii tai/ Messages from your Angels ( 6-12 octombrie 2014/ 6-12 October 2014)

Mesajele angelice pentru aceasta saptamana vin de la Azure, Arhanghelul Gabriel, Isabella si Teresa.
Azure
Archangel_Gabrielle
Isabella
Teresa

Rugaciunile tale sunt auzite si in curand rezultate pozitive vor aparea. Este posibil sa te simti presat, angoasat si sa ai tendinta sa grabesti lucrurile…poate si dintr-o dorinta arzatoare ca ele sa se intample ACUM. Pe de o parte, ingerii te incurajeaza sa iti manifesti puterea interioara si focusarea pozitiva, pe de alta parte insa, ingerii iti atrag atentia sa dai dovada de rabdare si de perseverenta.Pentru ca dorintele tale sa capete aripi si sa se manifeste in planul fizic este necesar sa impletesti in mod intelept si rabdator gandurile si emotiile pozitive. Vizualizeaza cu ajutorul gandurilor si al sentimentelor scenariile dorite, insa nu ramane prizonierul lor. Ai curajul sa te detasezi si sa spui universului: “Doamne, da-mi asta sau ceva mai bun, daca este in voia ta!” Doamne aranjeaza lucrurile in matca loc, in toate planurile existentei pentru ca sa pot realiza binele meu cel mai inalt si pentru a-i ajuta pe ceilalti in voia, cu voia si in timpul tau, Doamne!” Acestea sunt afirmatii foarte puternice care te pun in legatura cu divinitatea si cu lumile tale interioare. Ingerul Azure iti comunica sa ai rabdare, sa te deschizi atat de mult, cu sinceritate si iubire incat sa permiti lucrurilor sa vina, sa se aseze in ordinea dorita. Daca privesti cu atentie imaginea lui Azure, vei observa in spatele ingerului un ceas imens. Este ceasul cosmic. Aceasta inseamna ca orice lucru se petrece la vremea lui, “in timpul si cu voia Domnului”. Misiunea ta este de a deveni constient de aceasta pronie care se manifesta si in tine si de a-ti constientiza scopul divin personal. Uneori ne dorim atat de mult ca unele lucruri sa se intample,incat ne indentificam cu aceste impresii si uitam sa ne detasam, uitam sa avem incredere ca ele se vor intampla intr-adevar, dar ca este necesar, pentru ca ele sa survina in viata noastra, sa ne deschidem in mod sincer catre noi insine si catre ceilalti si sa AVEM INCREDERE. Sa manifestam siguranta si incredere ca universul ne daruieste clipa de clipa ceea ce avem nevoie.
Isabella completeaza mesajul adus de Azure, spunandu-ti ferm ca asteptarile tale se vor implini si ca se anunta schimbari pozitive pe drumul vietii tale. Pentru a le recunoaste insa, permite-ti sa iubesti, sa accepti imprevizibilul si minunatiile vietii. Deschide bratele si lasa-te patruns de iubirea si lumina divina! Fii pregatit sa ierti! Ingrijeste-te de fiinta cosmica!
Daca simti ca rugaciunile nu iti sunt ascultate, te rog, nu te indeparta si nu permite deznadejdii sa te intoarca din drum! Toate rugaciunile sunt ascultate. Pentru a descifra raspunsurile celeste navigheaza lin si cu rabdare in interiorul tau, noteaza-ti visele si semnele pe care le poti primi in timpul somnului, fii atent la ce iti spun cei care te inconjoara, la anunturile, vestile pe care le poti primi si, mai ales, asculta de intuitia ta interioara. Cu siguranta ca simti sa urmezi anumiti pasi, sa actionezi in anumite directii. Daca esti nesigur si dezorientat, Arhanghelul Gabriel si ingerul Teresa sunt alaturi de tine pentru a te ajuta in constientizarea misiunii personale si in intelegerea nevoile personale.
Binecuvantari angelice!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s