Mesaje de la Ingerii tai ( 29 septembrie- 5 octombrie 2014)

Iata cardurile acestei saptamani:

Rochelle

Teresa

Chantall

Coboara in inima ta. In interiorul tau se afla raspunsurile pe care le cauti. Ai fost poate atat de ocupat, incat ai uitat de tine. Ai fost atat de dornic in a face celorlalti pe plac, incat ai ajuns sa te simti confuz si sa nu mai stii care sunt dorintele tale reale. Pentru a afla pacea si detasarea in aventura vietii este necesar sa pastrezi echilibrul intre diferitele planuri existentiale. Pacea si “starea de bine”, multumirea, inspiratia, “starea de deschidere” survin atunci cand ai constientizat faptul ca acestea sunt “daruri”, consecinte ale relationarii triurne; pentru a simti spiritul va trebui sa te relationezi permanent cu tine, cu ceilalti si cu divinitatea. Aceste planuri nu sunt separate desi, le poti percepe ca fiind astfel. Nu il poti cunoaste pe Dumnezeu, daca nu ai grija de tine si de ceilalti. Nu ii poti accepta profund pe ceilalti si nici intelege daca nu te accepti mai intai pe tine, daca nu intelegi ca esti parte dintr-un intreg, din El, din ceilalti. Separea este iluzie.
Iarta-te, caci nu ai realizat nimic gresit. Detaseaza-te de situatiile care ajung sa “te inghita”. Nu oferi timpul tau, energia ta oricum, oricand, oricui. Detasarea nu inseamna nepasare. Detasarea semnifica sa te eliberezi de ganduri si emotii negative si sa te incredintezi pe tine si “dificila situatie” sursei divine si ingerilor. De multe ori rezolvarea nu este cea pe care tu o vezi sau o doresti. Constiinta divina este “plina” de posibilitati. Ai incredere ca solutia care are in vedere binele tau cel mai inalt va aparea neasteptata.
Coboara in inima. Respira. Primeste lumina soarelui si a lunii. Ingerii iti cer sa te deschizi catre tine, sa descoperi comorile inimii; fii gata sa primesti si sa daruiesti iubire. Ingrijeste-te! Comporta-te tandru, romantic, bland si ferm ca si cum ai purta intreaga planeta in bratele tale. Si asa si este. Pretuieste-te si vei vedea ca partenerul te va aprecia mai mult sau, de esti singur, ca va aparea in viata ta in mod neasteptat.
Namaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s