Mesaje de la Îngerii tăi 4- 10 august 2014

Alohaaaa, dragi prieteni!

Cardurile pentru această săptămână sunt: Patience, Oceana şi Opal.

Patience

Oceana

OpalManifestă răbdare şi ai încredere în faptul că visele se vor împlini, că lucrurile se vor echilibra şi se vor reaşeza pe făgaşul benefic îndeplinirii misiunii tale personale şi pentru binele celor din jur.  Studiază şi cercetează subiectele care te atrag, care te fac să te simţi cu adevărat liber şi împlinit. Nu te grăbi să acţionezi, însă nici nu amâna la nesfârşit acţiunile. Parte din blocajele şi din amânările cu care te confrunţi se datorează faptului că nu primeşti şi nu asculţi glasul inimii tale, că ai uitat, poate, să fii copil, să te joci, să zâmbeşti şi ai devenit extrem de serios şi de îngrijorat în ceea ce priveşte viaţa. Multe din blocaje se ridică, dacă asculţi ghidarea interioară a îngerilor şi a sufetului tău.

Împreunează-ţi mâinile în dreptul inimii, relaxează-te şi interiorizează-te; întreabă-ţi sufletul ce doreşte şi ce vrea el ca tu să faci cu adevărat. Aşteaptă răspunsul. Nu te grăbi, nu te îngrijora. Ascultă tăcerea, relaţionează-te cu interiorul tău şi permite îngerilor să te ajute, să te asiste pe drumul ales.

În calitate de copil divin al Conştiinţei Cosmice eşti mereu iubit, acceptat, protejat şi încurajat. Pentru a reuşi, înarmează-te cu arma răbdării şi ţine ferm scutul credinţei. Perseverând, acţionând cu încredere în urma poruncilor inimii, victoria este cu siguranţă aliatul tău!

Binecuvântări angelice!

Namaste!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s