Mesaje de la Îngerii tăi 28 iulie- 3 august 2014

Mesajele pentru această săptămână vin de la Leila, Rochelle, Serena, Chantall şi Arhanghelul Rafael.

Leila

Dacă te-ai simţit în ultima vreme încremenit, blocat într-o situaţie, emoţie, proiect, gând sau anturaj nepotrivit, acum este momentul să te retragi cu tine însuţi-însăţi, în tine însuţi-însăţi cerând ajutor Mamei Natură şi entităţilor sale divine de lumină- Îngerii, Arhanghelii, Elementalii, Zânele, Devas. Contemplarea unui răsărit, intenţia de a lăsa în lumina apusului toate energiile negative adunate de peste zi, o plimbare în natură, simpla intenţia de a chema şi de a cere ghidare divină sub cerul înstelat pot face minuni, aducându-ţi pace şi inspiraţie.

Rochelle

 

Serena

Nu te mai teme şi nu-ţi mai face griji din pricina finanţelor. Meditează asupra dorinţelor şi intenţiilor tale, lăsându-te ghidat de glasul inimii, iar prosperitatea şi bogăţiile în diferite forme se vor manifesta în viaţa ta. Ai încredere că Dumnezeu şi Îngerii  vor găsi calea potrivită prin care abundenţa să vină la tine. Îngrijorându-te, nu faci decât să blochezi şi să ocultezi căile prin care Universul vrea să te ajute. Abundenţa este divină în natura şi ăn manifestarea sa, ea este Dumnezeu, un atribut al iubirii şi al inteligenţei universale. Dacă tu te îngrijorezi, focusându-te pe o singură direcţie, Conştiinţa universală cunoaşte şi deţine toate posibilităţile prin care tu poti avea bani. Fii încrezător. Lasă-te ghidat de intuiţia interioară, acţionează în acord cu aceasta şi permite îngerilor belşugului să te ajute.

Chantall

Deschide-ţi inima! Iubeşte şi lasă-te iubit-iubită! Meriţi să fii iubit-iubită! Meriţi tot ce este mai bun în calitate de Fiu-Fiică de lumină! Vibraţia înaltă a iubirii cuprinde întreaga planetă, susţinând-o permanent, curăţând-o. Este posibil să apară o nouă iubire în viaţa ta, să se reaprindă o iubire mai veche sau să renască şi să redescoperi o altă ipostază a iubirii în relaţia actuală. Cu cât te accepţi şi te iubeşti mai mult, în calitate de lumină divină, cu atât iubirea se manifestă mai mult în viaţa ta. Iubirea se referă şi la relaţia cu propriul sine, cu sinele superior. Contemplă, timp de 15 minute, în fiecare dinineaţă, înainte de a începe ziua, lumina şi iubirea divină din inima ta!

Archangel_Raphael

Arhanghelul Rafael este lângă tine, ajutându-te să înfrunţi, să înţelegi şi să treci peste provocările fizice din tine însuţi-însăţi şi din ceilalţi. Poate vei simţi în această săptămână dorinţa să citeşţi cărţi de spiritualitate şi de vindecare, să începi un curs de dezvoltare personală, să participi la o meditaţie colectivă sau la o conferinţă pe teme de spiritualitate, să meditezi mai mult sau să te înscrii într-un grup, asociaţie pentru a oferi ajutor celorlalţi, ţie însuţi şi planetei. Acestea pot fi indicii că Arhanghelul Rafael, în calitate de Mesager al Vindecării intervine în viaţa ta, aducând vindecare şi alinare.

Ascultă, primeşte, mulţumeşte şi acţionează!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s