Mesaje de la Îngerii tăi: 23-29 iunie 2014

Cardurile angelice pentru această săptămână sunt : Isaia, Sonya, Yvonne şi Daniel.

Isaiah

Este o săptămână a înnoirii şi a învierii interioare. Îngerii te felicită pentru decizia de a renunţa la zona egoică de siguranţă şi de confort şi de a alege să dai naştere unor idei şi proiecte noi. Îngerii sunt aici, alături de tine, pentru a te susţine şi a te sprijini în manifestarea creativităţii. Cu toate acestea, amintesc Îngerii, există o perioadă de gestaţie în univers, aşa cum există o perioadă a manifestării. Asigură-te că este momentul potrivit să acţionezi, cerând protecţie şi îndrumare cerurilor. Noi porţi se deschid, odată ce vechiul a fost integrat. Mesajul Îngerilor este clar : Lasă tot ce este învechit, tot bagajul trecutului, tot ceea ce este de prisos şi simţi că nu îţi mai foloseşte în grija universului şi a Sursei Divine căci, Ea, Sursa, Fiinţa, va şti ce să facă cu ele. Înarmează-te cu scutul credinţei şi înaintează ! Nu te teme de vei fi nevoit să traversezi o furtună ! Curând, soarele se va arăta. Ai încredere că Îngerii îţi luminează drumul, menţinând aprinsă lampa intuiţiei şi a înţelepciunii !

Poate că ai darul de a te conecta şi de a comunica intuitiv cu lumea animală şi cu spiritele naturii. Îngerii ne sfătuiesc în această săptămână să medităm asupra animalului- putere, să îl chemăm să ne protejeze şi să ne însoţească în peregrinările astrale, dar şi în aventurile din viaţa terestră. Petrece timp cu animalul de companie. Animalele pot fi ghizi sprirituali deghizaţi, gardieni şi îngeri protectori. Care este legătura pe care o ai cu propriul animal de companie ? Există un arhetip animal care îţi apare , în special în ultima vreme, în vise ? Ce încearcă să îţi comunice ? Te conduce undeva ? Doreşte să îţi arate ceva ? Animalele sunt o sursă necondiţionaţă de iubire universală ; ele au darul de a curăţa locuinţa şi pe cei care locuiesc în spaţiul respectiv de energiile joase, negative…animalele sunt canale cu ajutorul cărora ne putem conecta la Sursa Divină şi la Mama Geea.

AngelCard-Yvonne

În această săptămână este posibil să primeşti mesaje, poate prin intermediul viselor şi al intuiţiilor, din partea unor persoane decedate apropiate, care acum lucrează din alte dimensiuni şi sub alte forme asupra planetei şi care sunt implicate şi în drumul tău ascensional. Nu uita că Îngerii şi Ghizii Spirituali sunt mereu lângă tine, înconjurându-te cu iubire, împrumutându-ţi la nevoie lumina lor. Deschide-te către lumile interne ! Poate că te vei simţi îndemnat să citeşti sau să meditezi mai mult asupra morţii şi a misterelor sale. Urmăreşte-ţi intuiţiile şi chemările interioare, acestea te vor conduce către noi căi, către revelarea unor mistere.

Sonya

Îngerii Căsătoriei şi-au anunţat intenţia de a lucra cu tine în această săptămână. Este necesar să priveşti căsătoria ca pe ceva simbolic şi spiritual : ea se poate referi la o legătură puternică pe care o poţi avea cu paratenerul de viaţă, dar şi cu tine însuţi-însăţi, cu propia ta Fiinţă- aceasta este căsătoria cosmică, uniunea interioară yin-yang, cer-pământ, sus-jos. Partenerul de viaţă va reflecta într-un fel sau altul acest aspect ; el sau ea este propria ta oglindă, jumătatea pe care tu o proiectezi în exterior şi de care ai nevoie pentru a învăţa, a evolua şi a te cunoaşte. Este o perioadă a iubirii, a uniunii mistice interioare cu sine însuşi şi cu partenerul, dar şi o perioadă în care multe blocaje sau limitări pot apărea, în sensul că acum tu le vezi mai clar decât înainte, deoarece acestea se cer urgent a fi rezolvate pentru binele tău cel mai înalt. Ridicarea acestor văluri te  va conduce către înţelegerea şi, mai important, trăirea uniunii cosmice, a iubirii universale.

Daniel

Binecuvântări !

Namaste !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s