Mesaje de la Îngerii tăi 16 -22 iunie 2014

Mesajele pentru această săptămână vin de la Athena, Sonya, Serephina şi Oceana.

Te-ai temut de propria putere, de propria fiinţă sau nu ai ştiut cum să manifeşti puterea personală, oscilând între corect şi incorect. În inconştientul colectiv uman există multe blocaje în ceea ce priveşte puterea: mulţi oameni îi dau conotaţii negative, o îngrădesc sau nu o înţeleg.

AngelCard-Athena

Puterea este divină. Puterea eşti TU; ea vine de la Dumnezeu. A sosit vremea să îţi (re)descoperi şi să îţi asumi puterea interioară, ea este un dar şi un drept legitim divin al tău. Puterea vine din Iubire. Puterea adevărată este Iubire şi compasiune. Iubind eşti puternic şi devii o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi.

Puterea stă în acţiune. Da! Nu te mai teme! Nu te mai ascunde! Învaţă să lupţi pentru adevărul tău, pentru visele tale, pentru ceea ce crezi! Este ceva ce amâni de multă vreme? Este ceva ce eviţi să comunici? Nu ai curajul să îţi expui punctul de vedere de teama eşecului sau al unei confruntări?

Oceana

Eşti puternic! Acţionează! Ai încredere în intuiţiile şi în ideile tale! Recunoaşte şi afirmă cu credinţă adevărul tău! Afirmă-te cu iubire, dar nu uita de fermitate! Îngerii păzitori şi ghizii spirituali sunt alături de tine, învăluindu-te în iubire, dându-ţi încredere.

Dacă suferi din pricina unei persoane apropiate care a decedat, să ştii că acum poate fi prezentă în viaţa ta sub o altă formă şi este implicată în ascensiunea ta spirituală. Aminteşte-ţi că viaţa nu moare, nu poate fi distrusă, nu poate dispărea…ea doar îşi schimbă forma în manifestare.

Sonya

Orice decizi, Îngerii sunt alături de tine să te sprijine, să îţi aducă confort. Îngerii familiei îţi transmit că veşti bune vor circula în cercul familiei tale. Vei primi veşti cu bucurie de la membrii familiei tale. Schimbări fericite se vor petrecere sub puterea şi miracolul copilului divin: aceasta înseamnă că fie te vei împăca cu propriul copil intern şi vei afla o modalitate de a te apropia de el, reintegrându-ţi prin iubire şi iertare anumite traume trăite în copilărie, fie vei trăi o experienţă minunată alături de părinţii şi de copiii tăi, o experienţă care vă va aduce împreună şi vă va dizolva vechile neînţelegeri.

serephina

Arhanghelul Gabriel te poate ajuta să te reconectezi la copilul divin din inima ta, să te reîntorci în paradisul copilăriei, iar Arhanghelul Samael Samuel sau Kamuel este aici, alături de tine pentru a te ajuta să te afirmi cu putere, pentru a instaura echilibrul interior între compasiune şi fermitate. Arhanghelul Samael şi-a anunţat prezenţa şi dorinţa de a lucra cu tine pe parcursul acestei săptămâni, ajutându-te să îţi recapeţi puterea, încrederea în fiinţa ta şi să îţi dezvăluie misterele focului, ale războiului dintre contrarii. Îli poţi chema să te asiste, să te însoţească în această săptămână alături de Arhanghelul Gabriel.

Voi reveni asupra acestor practici şi modalităţi de a intra în contact cu arhanghelii. Va mulţumesc.

Să aveţi o săptămână binecuvântată!

Namaste!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s