Mesaje de la Îngerii tăi (2 iunie-8 iunie 2014)

Iată cardurile pentru această săptămână: Oceana, Opal şi Serephina.  Amintesc faptul că lucrez cu cărţile de oracol Mesaje de la Îngerii tăi creat de Doreen Virtue.

Oceana

Dacă săptămâna trecută, Îngerii ne spuneau să avem răbdare şi să alocăm un timp studiului, în această săptămână ne transmit să acţionăm cu încredere! A sosit timpul ca înţelepciunea să devină acţiune, în folosul tău şi al celorlalţi. Acţionează! Eşti în contact cu adevărul şi ai sprijin divin în această situaţie! Acţionează ferm şi hotărât, dacă ştii în adâncul inimii tale că aceasta este calea corectă, dacă astfel te ghidează intuiţiile şi sufleţelul. Dă acel telefon! Citeşte acea carte! Pictează acel tablou! Investeşte în acea afacere! Începe acel proiect! Renunţă la orice frică, îndoială sau limitare care te determină să îţi subminezi PUTEREA PERSONALĂ! Asumarea puterii personale implică responsabilitate şi acţiune conştientă, nu reacţii mecanice sau faptul să permiţi altora să decidă în locul tău lucrurile importante din viaţa ta. Acţiunea implică PUTEREA MANIFESTĂRII. Manifestarea este MAGIE şi se întâmplă clipă de clipă. TU eşti creatorul VIEŢII şi a REALITĂŢII tale care este unică şi irepetabilă. Îngerii doresc să te înveţe să descoperi această putere în interiorul tău şi să permiţi viselor tale să devină acţiuni concrete. Îngerii Fiinţei, ai Acţiunii şi ai Manifestării sunt aici să te ajute. Arhanghelul Metraton te poate iniţia în misterele manifestării, daca ai această dorinţă şi intenţie. Străluceşte! Cere călăuzire Îngerilor Păzitori în orice acţiune pe care te hotărăşţi să o faci.

Opal

Puterea manifestării este puterea COPILULUI. În această spătămână magică Îngerii ne îndeamnă să ne petrecem mai mult timp în familie, cu copiii sau cu nepoţii noştri, dar să nu uităm faptul că noi înşine suntem COPII. Copilul este esenţa divină, este chiar sufletul care are nevoie de călăuzire, îngrijire, ocrotire şi iubire. Când stăm în preajma celor mici, devenim mai senini, mai zâmbitori, mai relaxaţi, deoarece copii au darul de a ne cotecta cu Sursa Divină. Îngerii spun că este ok să fim copii, să ne jucăm, să ne distrăm, să fim curioşi şi creativi, să râdem chiar şi în cele mai serioase momente. Suntem toţi copiii divini ai Sursei Divine şi toţi formăm o Mare Familie Universală.

serephina

O perioadă pentru iertare şi autoiertare, de a rezolva orice blocaj sau limitare legată de COPILUL DIVIN, fie că aceste blocaje se reflectă în relaţiile cu copiii din familia terestră sau cu aceaa parte din tine pe care, precum un copil neascultător, ai neglijat-o, uitând să îi dăruieşti iubire şi care acum, poate că strigă în interiorul tău, cerând o îmbrăţişare. Sentimentele tale sunt precum nişte copii: care sunt sentimentele tale faţă de…ia pe rând toate aspectele din viaţa ta! Ascultă-te! Fii sincer(ă) cu tine şi spune-ţi ce îţi doreşti cu adevărat şi te dezamăgeşte la tine şi la cei din jurul tău. Comportă-te cu tine şi cu ceilalţi ca şi cum ai avea de-a face cu copii. Îngerul Anael şi Arhanghelul Gabriel te pot juta să îţi reactivezi starea de mirare faţă de existenţă: aminteşte-ţi că un copil este într-o constantă stare de uimire faţă de tot ceea ce îl înconjoară şi faţă de sine însuşi; în copilărie aveam fiecare mereu ceva de descoperit, de experimentat, de cunoscut. Şi aşa este şi acum, spun Îngerii. Reconectează-te la Copilul Divin, la lucrurile care te fac cu adevărat fericit(ă) şi renunţă la toate grijile, neliniştile, fricile care îţi împietresc inima şi te fac prea serios sau serioasă.

Bucură-te de viaţă, de joc, de tine însuţi(însăţi) şi de ceilalţi! Dumnezeu are întotdeauna grijă de Copii săi din Cer şi de pe Pământ! Eşti iubit!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s