Sentimentul Unului

heart-onenessIUBIREA este cel mai apropiat cuvânt uman care poate reflecta starea Unului sau conştiinţa Unimii. În iubire suntem toţi UNUL. Aceasta nu poate fi înţeleasă doar cu mintea. Mintea gândeşte ; mintea analizează, etichetează, conceptualizează, înregistrează, sintetizează la un nivel logic al existenţei. Mintea nu poate vorbi despre minte sau despre inimă. Când mintea vorbeşte despre minte apare o absurditate. Absurditatea este pălăvrăgeala. De aceea se spune că mintea se coboară în inimă sau că este necesar a fi unită cu inima. Mintea nu este o limită. Prin autoeducaţie spirituală, ea poate fi învăţată să intre în comuniune cu Unul, să îşi amintească, să păşească în Imemorial.

IUBIREA este un pur şi necondiţionat etern A FI. BINECUVÂNTAREA, EXTAZUL de a EXISTA pur şi simplu în PREZENT ca PURĂ şi NECONDIŢIONATĂ IUBIRE.

Fiecare descinde în locul unde este pregătit. Aceasta înseamnă că trăieşti ceea ce ai ales ;  fiecare experienţă a vieţii este proiecţia ta şi tu eşti mereu pregătit să o trăieşti, să o accepţi, să o asimilezi, oricât de negativă şi de grea ar părea.

Fiecare loc este unic şi important pentru Unul. Nu există locuri identice, aşa cum nu există două persoane care să treacă prin exact aceleaşi experienţe sau pe care să le asimileze în mod identic. Şi totuşi suntem toţi UNUL.

Cum putem recunoaşte experienţa Unului ? Locul este un non-loc. Locul nu este un loc  spaţiu-timp, în spaţiu şi timp ci, o stare de a fi ca IUBIRE fără restricţii şi temeri. Această stare permite traversarea tuturor stărilor şi locurilor, fiind totodată toate stările şi locurile. Aceasta este ceea ce TU EŞTI deja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s