Mesaje de la Îngerii tăi (27 mai-1 iunie 2014)

Namaste! Îmi cer iertare pentru publicarea puţin întâziată a mesajelor angelice pentru această săptămână; programul încărcat nu mi-a permis să mă concentrez şi să mă interiorizez.

Iată Îngerii care au vorbit prin intermediul cărţilor de oracol:

Această săptămână este o săptămână dedicată răbdării, prosperităţii şi păcii.

Este preferabil în a nu ne grăbi în a acţiona. În această perioadă este benefic să ne cultivăm răbdarea, să ne retragem în interior pentru a auzi glasul inimii. Îngerii ne amintesc faptul că există un timp pentru cultivare şi un timp pentru roade. Vremea roadelor încă nu a sosit. Pentru a strânge recolte bogate este încă nevoie de studiu şi de reculegere interioară.

Patience

Bucuraţi-vă de  cunoaşterea pe care o primiţi, de informaţiile cereşti pe acre vi les transmitem! Goliţi-vă vasul interior pentru ca Biblioteca Celestă să picure înţelepciunea divină în sufletele voastre!

Este o perioadă n’benefică pentru strângerea informaţiilor, pentru meditaţii, pentru conectarea cu tărâmurile interioare. Notaţi ideile noi care vă vin! Nu vă temeţi. Va exista o vreme pentru acţiune, iar cunoaşterea se va sintetiza curând în acţiune!

Notaţi ideile noi, ocupaţi-vă de studiul pe care simţiţi să-l aprofundaţi, însă nu vă comunicaţi momentan visele şi planurile. Nu poevestiţi visele dumneavoastră persoanelor sceptice. Comunicaţi visele dumneavoastră lui Dumnezeu şi nouă, Îngerilor Păzitori! Puneţi intenţia de a dezvolta un dialog cu Dumnezeu şi cu Îngerii, cu Fiinţa voastră! După ce strângeţi informaţiile necesare, cunoaşteţi direcţiile clare şi sunteţi plini de încredere puteţi trece la acţiune!

Îngerii Prosperităţii răspund neîncetat rugăciunilor  referitoare la siguranţă şi la finanţe. Este important să realizaţi faptul că fricile şi grijile voastre proiectate blochează ca prosperitatea să se manifeste pe deplin în vieţile voastre. Îngerii percep banii ca pe o energie a schimbării. De aceea, pentru vindecarea relaţiilor financiare este necesar ca fiecare să conştientizeze concepţiile negative, sistemele de gândire şi programele mentale negative cu privire la bani şi carese opun abundenţei şi scopului divin personal asumat în viaţă. Este posibil ca finanţele dumneavoastră se fie pentru moment blocate din cauza unui sentiment exagerat al vinăvăţiei sau de autocompătimire. Noi, Îngerii Prosperităţii şi ai Abundenţei suntem aici pentru a vă ajuta să vindecaţi aceste blocaje, să deveniţi plini de beneficitate şi de credinţă pentru a aduce bani în viaţa dumneavoastră. Acela care ascultă de inima sa, va păşi negreşit în iubire şi în abundenţă.

Rochelle

Îngerii Păcii ne promit ieşiri lini din situaţii încrâncenate şi tensionate. Este o perioadă mai zgomotoasă pe plan exterior, cât şi pe plan interior. Mintea tânjeşte după linişte şi relaxare. Îngerii Păcii sunt aici şi acum pentru a netezi căile, pentru a ne dărui linişte, pentru a înconjura cu pace minţile şi sufletele agitate.

Aveţi capacitatea de a vă ridica deasupra probelor şi tentaţiilor de tot felul, de a zbrura deasupra capcanelor şi uraganelor egoice! Meditaţiile asupra respiraţiei şi a luminii, conştientizarea faptului că plutiţi în Marele Suflu vă ajută în a găsi echilobrul şi armonia. Pacea este acceptare a ceea ce vine, a ceea ce este. Nu există bine şi rău. Albul şi negru sunt pur şi simplu două culori diferite; asemănător, binele şi răul sunt energii diferite. Este important să asumaţi cu pace şi înţelegere jocul lumnii şi al umbrei. Pacea autentică survine în concilierea contrariilor, în acceptarea totală de sine. Când ajungi să te accepţi pe tine, priveşti lumea şi pe ceilalţi prin aceeaşi paradigmă a acceptării, înţelegerii şi compasiunii. Aceasta conduce la aflarea păcii universale.

 

Dacă te simţi dezorientat, copleşit, agresat, cheamă Îngerii Păcii, Îshantingerii Prosperităţii, ai Plinătăţii, Îngerii Răbdării, cât şi pe cei ai Cunoaşterii şi ai Studiului care doresc să lucreze cu tine şi şi-au anunţat intenţia de a ne ajuta în alegerile noastre!

Tranziţie cu bucurie-lumină-iubire!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s