Mesaje de la Îngerii tăi (19- 25 mai 2014)

Îngerii ne transmit că va fi o săptămână pentru relaxare şi pentru vindecare. În prima jumătate a săptămânii suntem îndrumaţi să acordăm mai mult timp îngrijirii de sine. Îngerii ne cer să ne amintim de faptul că atunci când ne îngrijim de noi înşine, ne îngrijim (şi) de cei din jurul nostru şi de întreaga planetă. Învăţând să ne iubim, să ne acceptăm şi să ne dăruim nouă înşine tot ceea ce este mai bun, o facem spre binele tuturor. Ascensiunea nu se petrece doar la nivel individual, ci şi la nivel colectiv-planetar. Oferind timp ascensiunii personale, suntem lucrători de lumină, ajutându-i pe ceilalţi şi această minunată planetă. Îngerii şoptesc să acordăm atenţie în această perioadă corpului fizic şi nevoilor sale. Poate fi o perioadă proprice de a ne conecta la corpul nostru fizic, de a medita asupra materiei, a materialităţii, de a vorbi cu celulele şi cu organele noastre, de a ne transmite lumină!

AngelCard-Bethany

Să învăţăm să ascultăm corpul! Să încercăm să aflăm dacă alimentaţia pe care o avem ne ridică sau ne scade vibraţia, dacă este nevoie de meditaţii pentru detensionarea şi pentru relaxarea anumitor părţi din corpul nostru fizic sau dacă avem nevoie de mai mult sau, dimpotrivă, de mai puţin somn. Acordă-ţi mici bucurii pentru relaxare! Dă-ţi întâlnire cu tine într-o cadă fierbinte cu uleiuri şi arome, începe cursul de dans pe care îl tot amâni, răsfaţă-ţi trupul la o şedinţă de masaj!

Deschide-ţi trupul spiritual pentru a primi relaxare şi iubire! Aceasta nu poate fi decât un beneficiu, iar limpezirea, purificarea, iubirea, bucuria din interior se va revărsa în anturajul tău!

Arhanghelii Ariel şi Rafael şi-au anunţat intenţia de a lucra cu noi în această săptămână.

Arhanghelul Ariel vine cu mesajul său de pace interioară şi de acceptare de sine prin conştientizarea şi acceptarea darurilor divine pe care Dumnezeu ţi le-a dăruit, iar Arhanghelul Rafael îşi face simţită prezenţa prin lumina sa vindecătoare. Autovindecarea este vindecare a celorlaţi, a întregii planete şi a Universului!

arielle

Rugăciunile şi practicile spirituale pentru aflarea şi manifestarea darurile divine, extrasenzoriale cu ajutorul razei vindecătoare, invocându-i pe Arhanghelii Ariel şi Rafael sunt binevenite!

Arhanghelul Rafael te ajută în orice provocare şi în orice problemă care necesită vindecare, fie ea la nivel fizic, mental sau emoţional; Arhanghelul Ariel şi-a comunicat dorinţa de a lucra cu tine, amintindu-ţi că fiecare este scânteie divină şi că a sosit timpul să accepţi ca darurile tale să se deschidă şi să vibreze la cele mai înalte frecvenţe. Acceptându-ţi darurile divine, dăruieşti celorlalţi. Dăruind celorlalţi, ajuţi planeta. Petrecând timp cu tine, iubindu-te şi dăruindu-ţi bucurie, ţănând cont de plăcerile corpului te aliniezi cu Sursa Divină. La urma urmei, corpul este încarnat, este Templul Spiritului, a Marelui Suflu!

Archangel_Raphael

Îţi mulţumim că lucrezi pe acest pământ în calitate de Înger pământean!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s