Happy Full Moon in Scorpio!

FullMoonLuna Plină în Casa Scorpionului din noaptea aceasta te va pune faţă în faţă cu părţi din inconştientul tău. Este posibil să te simţi copleşit, stresat, înconjurat de prea multă informaţie sau prea multe sarcini de îndeplinit. Apelând la Îngeri poţi redirecţiona în mod constructiv energiile lunare, utilizându-le în beneficiul tău şi al celor care te înconjoară. Presiuni la nivel mental şi emoţional, frustrări , energii stagnante vor ieşi la suprafaţă. Aminteşte-ţi însă că sunt mentorii tăi, sunt părţi pe care tu încă nu le cunoşti, umbre pe care le respingi şi nu le accepţi.

Luna Plină în Scorpion va revela blocaje interioare care ţin de creativitate şi de creştere spirituală. Când şi în care situaţii ţi-ai pierdut puterea, fermitatea, pasiunea şi vitalitatea? De ce este necesar să te eliberezi pentru a crea ceea ce doreşti? Blocajele legate de creativitate nu sunt doar rezistenţe artistice; ele sunt blocaje în manifestarea propriei puteri cu bucurie, lumină şi iubire. Luna Plină care traversează Casa Scorpionului va amplifica şi oglindi aspecte care se referă la putere, sexualitate, senzualitate, integrare şi echilibru yin-yang, intimitate, bani şi resurse, atacuri de panică. Luna reprezintă inconştientul, viaţa interioară, dar ea este şi putere interioară. Este o ocazie bună, pentru cei care se simt îndrumaţi, pentru

introspecţie şi analiză interioară, pentru recunoaşterea şi pentru transformarea fricilor, în special a blocajelor care ţin de manifestarea şi revendicarea puterii, de cele referitoare la sexualitate, intimitate şi creativitate.

Arhanghelul Mihail te poate ajuta în ridicarea blocajelor şi în dizolvarea fricilor, iar Arhanghelul Haniel, cunoscut şi sub numele de Anael sau Aniel te poate însoţi în practicile şi intenţiile tale de armonizare şi echilibrare.

Aşa să fie şi aşa este!

Namaste!

(Pictura de Kinuko Craft)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s