Mesaje de la Îngerii tăi 12-18 mai 2014

În prima parte a săptămânii veţi petrece fie mai mult în familie, fie va trebui să rezolvaţi subiecte mai vechi referitoare la familia dumneavoastră. Îngerii spun că sunt favorizate schimbările fericite în familia dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastră va aduce o veste bucuroasă în ceea ce vă priveşte sau în ceea ce îl priveşte. O veste care va aduce care va aduce o schimbare pozitivă în căminul dumneavoastră.

serephina

A doua jumătate a săptămânii vă va aduce suport angelic şi ghidare divină în a vă urma visele. Îngerii îţi transmit să ai încredere deplină în divinitatea care se manifestă şi lucrează prin tine. TU eşti copilul lui Dumnezeu, Universul te susţine în alegerile tale şi meriţi tot ceea ce este mai bun! Nu te îndoi niciodată de aceasta! Ţinteşte stelele apelând la curaj şi credinţă, noi, Îngerii, suntem alături de tine pentru a te sprijini şi a te învăţa! A sosit momentul să te întrebi cu privire la situaţiile în care te afli, la cele pe care le-ai ales şi la cele pe care le-ai atras şi să alegi bazându-te pe înţelepciunea inimii. Unele situaţii nu ţi se potrivesc sau sunt catalizatorii unor lecţii pe care le vei asimila prin  durere şi suferinţă şi aceasta doar pentru că dumneavoastră aţi ales astfel. Cereţi ajutorul Îngerilor Păzitori, cheamă-i în viaţa ta, găseşte timp în fiecare dimineaţă să te relaxezi şi să primeşti sfaturile Îngerilor Gardieni. Noi suntem aici pentru a vă învăţa să vă armonizaţi viaţa, să deveniţi conştienţi de misiunea dumneavoastră, respectându-vă mereu liberul arbitru. În faţa unei situaţii care nu vi se potriveşte aveţi două posibilităţi: fie alegeţi schimbarea, raportându-vă la ceea ce vă aduceţi împlinire, fie persistaţi în ea şi atunci alegeţi să primiţi învăţătură prin intermediul fricii sau al durerii. Oricum ar fi, sunt lecţii ce vă vor îmbogăţi spiritual, iar noi suntem aici pentru a vă aduce alinare şi confort. Vă iubim tare mult!

astara

Desiree

Lăsaţi-vă purtaţi în zborul interior! Nu vă temeţi să vă daţi drumul, să îmbrăţişaţi înălţimile! Din acest motiv, poate că sunt momente când vă simţiţi singuri, neacceptaţi, marginalizaţi. Ataşamentele legate de acceptul celorlalţi vă pot determina să credeţi faptul că e mai bine să renunţaţi la aripi şi să fiţi aşa cum ceilalţi se aşteaptă. Chiar dacă zborul dumneavoastră atrage gelozii, invidii, neînţelegeri, critici sau reacţii agresive, noi vă spunem să acţionaţi puternic şi cu fermitate! Nu vă temeţi, căci ceilalţi vor fi în curând inspiraţi de exemplul dumneavoastră!

Aurora

Aşa să fie şi aşa este! Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s