Mesaje de la Îngerii tăi 28 aprilie- 4 mai 2014

Apelând la cărţile de tarot Mesaje de la Îngerii tăi, conceput de Doreen Virtue, vă transmit că săptămâna aceasta se arată a fi una cu multe provocări.

SonyaPrima parte a săptămânii este dedicată simţirii, intuiţiei, extrasenzorialului, conexiunii interioare cu propria fiinţă şi cu Tărâmurile Superioare. Îngerii spun să ne urmăm intuiţiile, impulsurile, mesajele şi semnele pe care le primim. Dacă simţim că este timpul  să reluăm sau să punem pe picioare, cum s-ar spune, proiecte, să ne schimbăm locul de muncă sau simţim să realizăm o schimbare în viaţa sentimentală…ACUM este momentul! Este o perioadă în care suntem mai sensibili şi, prin urmare, mai iritabili ca niciodată. Îngerii ne transmit să avem încredere în intuiţiile pe care le avem din interior şi să încercăm să nu dăm curs, pe cât posibil, criticilor şi situaţiilor negative să ne influenţeze. Pentru a ne proteja de stres sau de adriana-550x800-fsituaţii neplăcute, Îngerii ne sfătuiesc să ne oprim din tumultul cotidian şi să ne ascultăm emoţiile şi sentimenetele. Prima parte a săptămânii aduce un plus emoţional, un plus de intuiţie şi de lumină, o pace interioară care va scoate la suprafaţă răspunsurile pe care le căutam de multă vreme. Asumarea responsabilităţii asupra ceea ce simţim nu este deloc facilă. Reversul ar putea fi amplificarea stresului, al tensiunilor afectiv-emoţionale şi atacurile de panică. Frica însă este unul din maeştrii noştri interiori. Ea ne deyvăluie întotdeauna ceea ce nu dorim, ceea ce încercăm cu orice preţ să evităm. Astfel, teama ne împinge către direcţia dorită…şi ea este un răspuns din partea Universului, un parametru interior pe care ni-l putem analiza cu sinceritate tocmai pentru a ne crea viaţa pe care o dorim. Cei care obişnuiesc să practice meditaţia sau rugăciunea îşi pot urmări în prima parte a săptămânii visele şi mesajele primite în minunatele momente de relaxare şi de detaşare…negreşit vom primi indicaţii şi răspunsuri. Este necesar doar să fim, poate mai receptivi, decât până acum.

Îngerii mesageri, Îngerii Fiinţei, ai Viselor şi ai Manifestării ne pot ajuta în această perioadă să materializăm ceea ce gândim, simţim şi dorim…cu condiţia să le oferim Îngerilor şi Universului intenţiile noastre cu credinţă şi cu fermitate. Gândurile şi emoţiile sunt cele care ne creează propria realitate. Prima parte a săptămânii poate fi benefică pentru exerciţii spirituale de manifestare, de curăţări interioare, de analiză şi de dialog sincer cu noi înşine…chiar dacă uneori aceste angajamente ar putea scoate la iveală energii haotice, frici, nelinişti îngropate, refulate în interior. Frica sau neliniştea poate fi un trâmbiţaş al schimbării ce va să vină.

Archangel_GabrielleA doua parte a acestei săptămâni este marcată de puternica prezenţă a Arhanghelilor Mihail şi Gabriel. Arhanghelul Gabriel ne poate ajuta în special pe aceia dintre noi care lucrăm în domeniul artelor şi al scriiturii sau al comunicării. Chemaţi-l pe Arhanghelul Gabriel să vă ghideze în proiectele pe care le desfăşuraţi la lucru! Cereţi Sfântului Arhanghel îndrumare în a vă pune proiectele artistice în practică, în a găsi finanţările sau recunoaşterea de care aveţi nevoie, în a vă aduce inspiraţie pentru a termina cu bine lucrările!

Arhanghelul Mihail, al cărui nume poartă semnificaţia, Cel care este ca Dumnezeu, vă poate ajuta în momentele de slăbiciune, de de renunţare sau de dezorientare. Energiile binecuvântate ale Arhanghelului Mihail sunt aducătoare de curaj, putere, forţă, fermitate şi confort. El ne poate ajuta în a dobândi curaj în îndeplinirea misiunii personale şi a micilor sarcini din viaţa de zi cu zi. Îngerii ne spun aşadar, să avem încredere şi să optăm pentru schimbare! În această perioadă planeta şi conştiinţa umană colectivă se află într-o perioadă ce favorizează schimbările…deşi asumarea şi angajamentul personal în această direcţie aduce de multe ori umbrele interioare la lumină, acestea există doar pentru a deveni conştienţi de noi înşine şi pentru a ne elibera de energiile toxice pe care le purtăm în inconştient. Aceasta este ceea ce în comunităţile spirituale poartă numele de shadow work, munca cu umbra sau cu egoul. arhanghelul-mihail-550x800-f

Pentru a depăşi momentele dificile, Îngerii ne amintesc să fim puternici iubind. Adevărata forţă este iubirea. Cel care iubeşte ştie că nu există pierdere reală. Cu cât iubirea este mai mare, cu atât şi contrastele pe care aceasta le creeză sunt mai mari…aceasta este Legea Atracţiei, a Magnetismului Universal. Iubind, ajutăm la expansiunea universală. Îngerii ne transmit să ne centrăm în inimă…aici este toată puterea şi iubirea care ne pot duce în înălţimi şi ne pot ajuta prin înţelegere şi compasiune să depăşim obstacolele. AngelCard-Athena

Către sfârşitul săptămânii Îngerii ne sfătuiesc să petrecem mai mult timp singuri, cu Mama Natură, meditând poate asupra acestei săptămâni care atunci va fi trecut, asupra dorinţelor, planurilor şi intenţiilor noastre. Natura este o modalitate extraordinară de a ne conecta cu Spiritul Divin, cu Îngerii şi cu noi înşine. Natura este ca un tenplu sacru în care ne putem oricînd retrage pentru a medita, ruga, curăţa de energiile perturbatoare ale mediului urban. Natura îndeamnă la reculegere, contemplare. O plimbare în pădure este ca o rugăciune. Mersul cu tălpile goale pe pământul brun şi pe iarba verde ajută la curăţarea şi la activarea primilor trei centri sau chakre şi ne încarcă întotdeaua cu energii pozitive. Opriţi-vă în pădure sau pe plajă şi salutaţi plantele, arborii, apa, nisipul…animalele…toate sunt fiinţe vii, entităţi care ne pot deveni învăţători. Petrecând timpul în natură, descoperim că suntem protejaţi, că suntem în permanenţă în braţele Spiritului Divin!

Zanna

Îngerii noştri gardieni ne transmit faptul că suntem mereu protejaţi.  Orice om primeşte mai mulţi Îngeri şi Entităţi Divine Coordonatoare de Lumină de-a lungul acestei vieţi pe pământ. Însă, fiecare dintre noi avem în permanenţă  un Înger Păzitor care îşi desfăşoară misiunea împreună cu noi…misiunea sa fiind ca noi să ne realizăm propriile misiuni. Sunt şi oameni care au doi sau trei astfel de Îngeri Gardieni Permanenţi, dacă ne putem exprima astfel. Atunci când ne simţim în pericol, ei ne pot oferi sentimente de siguranţă şi confort şi ne pot proteja de orice rău, indicându-ne calea potrivită nouă, conformă cu misiunea personală asumată. Zâmbiţi! Aveţi încredere şi eliberaţi grijile către Dumnezeu căci El va şti ce să facă cu ele! Nu ezitaţi, nu vă gândiţi prea mult! Permiteţi-vă să fiţi ceea ce sunteţi: BUCURIE-LUMINĂ-IUBIRE! Leila

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s