Despre oameni…

PozitivPăstrează în viaţa ta doar pe acei oameni care te încurajează, care te motivează, care îşi arată într-un fel sau altul că sunt cu adevărat alături de tine.

Păstrează-i pe cei care te ajută să te cunoşti, să te explorezi, pe cei care te determină să visezi şi îţi amplifică creativitatea!

Da, acceptă alături de tine, în anturajul tău pe cei care te exaltează, pe care care cred în tine şi te entuziasmează. Dacă nu ai alături de tine oameni care să deţină sau să realizeze astfel de lucruri, care să îţi dăruiască astfel de stări, atunci lasă-i! Lasă-i să curgă pe lângă tine, departe, la vale, precum apa!

Nu accepta oameni care te critică excesiv, carete percep doar prin defecte! Nu accepta pe cei falşi, pe cei care nu îţi acordă încredere, pe care care nu te iubesc!

Orice relaţionare este în esenţă mutual benefică, echilibrată şi egală. Acolo unde unul suferă, iar celălalt se bucură, acolo unde unul se simte trădat sau ignorat, iar celălalt primeşte atenţie în sensul de a-i fi doar lui bine este o lecţie a paradigmei stăpân-sclav, câştig-pierdere…iar orice paradigmă duală este încă oarbă la paradigma iubirii.

Namaste!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s