Mesaje de la Îngerii tăi ( 7-13 aprilie 2014)

Ieri și astăzi am lucrat cu tarotul Mesage de la Îngerii tăi creat de Doreen Virtue. Săptămâna aceasta este o săptămână ce stă sub semnul schimbării, al puterii și al vindecării. Îngerii spun că este o perioadă benefică pentru ridicarea blocajelor la nivel afectiv-emoțional și pentru vindecarea la nivel mental și fizic.

Archangel_Raphael

Arhanghelul Rafael ne poate ajuta să trecem de provocările ce apar în plan fizic și care necesită vindecare și detașare.

Îngerii alinării și ai mângâierii ne spun că sunt neîncetat alături de noi și că îi putem chema, împreună cu Arhanghelul Rafael ori de câte ori avem nevoie în meditațiile, rugăciunile și activitățile noastre cotidiene atunci când dorim să primim vindecare și ghidare în medicina angelică. Ei sunt aici pentru a ne ajuta să renunțăm la trecut, la tot ceea ce nu ne este necesar și care ne provoacă suferință. Îngerii alinării ne transmit că planeta și noi, ca specie umană, ne aflăm la sfârșitul unui ciclu de viață. Un cerc se închide pentru ca un altul să înceapă. Provocările din cursul acestei săptămâni pot apărea pe fondul refuzului sau al neacceptării legii universale a schimbării. De multe ori ne agățăm de ceea ce știm că, în realitate ne este de prisos, persistăm în atașamente, legături toxice, în perpetuarea ( mai ales la nivel inconștient) a unor energii, situații, gânduri negative care ne pot crea blocaje. Este o săptămână propice pentru a renunța la vechi obiceiuri care nu ne mai sunt de folos, la dependențe, la relații toxice. caressa

Îngerii ne spun că această perioadă este benefică pentru accesarea energiei transformatoare triurne- energiile vindecătoare ale Sfintei Treimi, Trinitatea. Îngerii compasiunii, ai iubirii și ai iertării ne pot  conduce spre această cale. Trinitatea este Unitate. Pentru a vindeca diferite situații nefaste, aducătoare de suferință și de durere în viața noastră, pentru a alina și mângâia rănile interioare este necesar să privim cu infinită iubire și compasiune punctele de vedere ale celorlalți, să învățăm să ascultăm. Să ascultăm pe celălalt cu inima, cu răbdare nu înseamnă că suntem datori să dăm sfaturi. Ascultarea este un exercițiu al iubirii, al renunțării la prejudecăți, al acceptării totale a celui de lângă noi. Ceilalți suntem chiar noi. Ceilalți ne pot învăța și ne pot arăta părțile încă nevindecate din interiorul nostru. Cel mai bun sfat este mângâierea, alinarea printr-o îmbrățișare sau un zâmbet. Un zâmbet încurajator este uneori mai mult decât orice vorbă sau teorie. Îngerii Trinității, ai compasiunii și ai iertării ne spun că vindecarea nu este individuală. Ca orice transformare, ea se petrece în celălalt și în întreg universul prin noi înșine.

Grace&Antoinette Lăsați-vă iubiți, apreciați, mângâiați! Multe suferințe își au cauza în neputința de vă lăsa iubiți, în neacceptarea iubirii. Dacă nu învățați să vă iubiți pe voi înșivă, nu îi veți putea iubi nici pe ceilalți și nici pe Dumnezeu. Totul începe în voi. Voi sunteți Totul. Trinitatea este Unitate. Călătoria vindecătoare se realizează ca Suflet Uman Colectiv. Unul în fiecare. Fiecare în Unul.

Arhanghelul Uriel ne poate ajuta în special în blocajele și rezistențele care apar ca urmări ale emoțiilor negative. Îl putem chema pe Arhanghelul Uriel în orice problemă care ține de inimă, de trădări, ură, dispreț, mânie. El ne ajută să ne eliberăm de toate emoțiile negative, să ne curățăm mintea și inima de mânie, neiertare și ură și să ne deschidem către o iubire mai înaltă- iubire ce poate fi regăsită fie într-o noua relație, fie în reînnodarea unei iubiri mai vechi, fie în acceptarea unei pasiuni interioare care ne poate înălța trupul și spiritul, cum ar fi pictura- pentru cei care își doreau aceasta din copilărie, dar au renunțat din varii motive, fie lectura, fie plimbările în natură, grădinăritul- fiecare dintre noi avem dorințe și vise reprimate; aceste pasiuni arzătoare, aceste vise să le aducem în prezent. Să îndrăznim să visăm și să facem din visele noastre o realitate!

Este o săptămână activă, ce stă sub semnul schimbării, al asumării forței interioare, al ridicării blocajelor emoționale, al deschiderii prin compasiune, al curajului de a accepta Iubirea triurnă, al curajului de a reînvia pasiuni și de a renunța la ceea ce provoacă stagnare și nerecunoaștere.

arhanghelul-uriel

Să-i chemam pe Arhanghelii Rafael și Uriel, pe Îngerii Alinării, ai Mângâierii, ai Vindecării, ai Iubirii, ai Iertării și ai Compasiunii să ne poarte cu grijă prin acest pasaj ca pe un Suflet Uman Colectiv!

Namaste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s