Totul, drumul…

Căutând în arhive, am găsit acest text pe care l-am scris pe data de 5 martie 2013. Pentru că astăzi, 20 martie 2014, de la ora 18.57 intrăm în Echinocțiul de Primăvară, simbolizând o trecere de la vechi la nou, reînnoire a întregii naturi prin energia feminină, dar și renaștere interioară, am simțit să îl împărtășesc. Pentru mine a reprezentat o Scară, un pasaj de la vechi la nou, de la a face la a fi.

cercul-zodiacului

Cred că Realul, Revelația, Adevărul nu pot fi trăite și re-cunoscute decât în pasaj, în trecere de la un nivel la altul…sau, mai corect ar fi să spun în interval, în pauza dintre nivele, în suspensia dintre gânduri…atunci survine adevărata comunicare.

Drumul are silueta unui Arbore. DrumulArbore. CaleaArbore.

DumnezeuTotulNimic. Drumul de la Tot la Nimic trece prin Moarte. Moartea aduce revelațiile. Iubirea este reflecția Unului-Tată. Dincolo de Iubire este Tăcerea nopții. Iubirea curge precum o ploaie inefabilă din TăcereaNoapte. Sufletele care au ales să vină în trup feminin au vibrația Iubirii mai ridicată. Femeia este Poarta către Rai. Binecuvântați femeia!

Autentica identitate sexuală este Iubirea. Sexul este non-locul unde Iubirea ad-vine. Sexul feminin este poarta, pasajul…Cupa Verticală. Focul, spada, falusul se curăță în Apa Potirului. Apa și Focul formează Aburul. Cuptorul Alchimic ce desăvârșește.

Manas, Sufletul uman este masculin. Buddhi, Spiritul este feminin. Spiritul nu cade niciodată. Spiritul nu cunoaște căderea, iluzia, murdăria, suferința…Spiritul nu aparține Lumii căzute, nu se atinge niciodată de ea sau în ea. Cel care cade în Roata Samsarei, cel care se naște, moare și iarăși renaște, cel care primește lecțiile vieții este Sufletul. Sufletul este masculin pentru că el caută neîncetat să se ridice și să cucerească inima Spiritului-Buddhi, Elena, Minerva, Maria, Sophia.

Sufletulcavaler. Forță proiectată prin iubire-Maria, Fecioara. Forța, Speranța vin de la Ea.

Când Manas-Suflet se întâlnește cu Buddhi-Spirit are loc Nunta interioară.

Uniunea lor este Atman-Intimul. Zeul intern. Microcosmosul, feminin și masculin deopotrivă. Lege și Iubire. Beatitudine.

Intimul se împărtășește de la Fiul-Christos prin cei 24 de Bătrâni siderali ai Cercului Zodiacal și cei 12 Apostoli care stau în jurul Tronului. Taina spovedaniei și a împărtășaniei. Atman-Brahman. 12 case zodiacale. Cercul zodiacal este Roata Samsarei cu Susul și Josul. Repetiția. Anamneza. Metempsihoza.  Zodiacul-enigmă propus spre dezlegare Sufletului care dorește să refacă legăturile ancestrale de către Sfinxul-Intim. 10.

1+0= 1

Enigma, Eliberarea, Mântuirea nu pot fi dobândite decât întru Christos. Nimeni nu poate ajunge la Tatăl decât prin Mine. Nimeni nu poate ajunge la Tatăl decât prin Fiul.

Negați-vă pe voi înșivă, luați-vă Crucea și urmați-mă!

1920266_768050123206289_836765169_n

 

( Pictura: Key 12, The Hanged Man de Shannon Port http://www.artofthefeminine.com/ )

Deși există urmele greșelilor de-acum și de altă altă, deși există păcatele pe care Sufletul le poartă și între marginile cărora se desfășoară crezând în realitatea egoului, căderea nu există cu adevărat. Chiar și în cădere Sufletul este în inima lui Christos și nu este separat prin El de Tatăl. Cea mai mare viclenie a egoului, a Umbrei este, pe de o parte, să ne facă să creadă că nu există, pe de altă parte că el, Sufletul este absolut căzut, absolut separat de moștenirea ancestrală. Tristețe. Sinucidere. Invidie. Orgoliu.

Cel mai mare păcat și cea mai veridică iluzie este Deznădejdea. Singurătatea.

Diavolul este separare. Este cultul diviziunii și al izolării.

Scara. Revelația lui Ioan.

Unealta preferată a egoului este mintea. Gândirea, justificarea, pălăvrăgeala, rațiunea, analiza. În fața argumentului, Totul pare că se năruie. Nimicul pare să survină.

Inteligența este Eu însumi. Înțelepciunea este Tu. Iubirea înțeleaptă este El.

Dumnezeu se folosește de Diavol. Iov.

Egoul este o etapă. Are un început și un sfârșit. Este necesar în economia pluriversului. Totul este pe liber arbitru.

A fi sau a nu fi.

A crede sau a nu crede.

Gimnaziul Zodiacului, Roata este chiar Viața, Drumul…Steaua Tatălui, Fiul. Dar Sufletul este deja în Christos. 3. 7. Nivele. Trecere.

Atman-Brahma-Brahman.

Nirvana.

Sfânta Treime.

Dincolo sunte cele 3 văluri negative-Cabală. Respirația. Suflul. Duhul.

Fiecare Suflet se întoarce pentru că este deja o Stea în Absolut.

Absolutul este Nemanifestatul, Increatul. NU ESTE. Mahamvatara. Tăcere absolută. Odihnă.

Imaginați-vă un Bătrân, Tatăl acoperit cu o mantie neagră- neînceputurile. Acolo, pe mantie Stelele în lumina primordială, nedefinită, nemanifestată.

Așa cum este Sus este și Jos.

Macro-Micro.

Centru-Inimă.

Se spune că sufletele care s-au autorealizat în timpul vieții, care au devenit auto-conștiente strălucesc mai tare și mai frumos în Noaptea cosmică, în Nemanifestat. Dar, cum poate în Neînceputuri ca o Stea să strălucească mai mult decât cealaltă?

Ce este Egoul dacă nu Lumină Neagră?

Cum să devenim ceea ce suntem deja?

Cine spune că trebuie să devenim ceva? Cine spune că trebuie să transcendem? Suntem deja transcendați. Altfel nu am vedea.

Orice lucru făcut, gândit sau proiectat cu mintea hrănește dezechilibrele interioare. Răul. Egoul este Legiune, este Dezechilibru.

Poate că nici nu există vindecare. Nici drum.

Poate că TOT ceea ce contează este ca fiecare să se deschidă, cum poate față de Fiul.

Să iubească fără ce, fără cum, fără când. Să accepte imperfecțiunile, suferința.

Totul este perfect așa cum este.

NIMIC.

Triumful stă în faptul că nu este nimic de înțeles.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s