Iubirea de Sine (SineleIubire)

iloveme

TU ești bucurielumină-iubire! TU ești propria ta salvare! TU ești liniștea și pacea! Realitatea exterioară reflectă propriile tale credințe, proiecții, sisteme de gândire.

Există multiple niveluri de percepție și multiple niveluri de realitate. Poți alege să experimentezi viața la nivel de lumină-iubire sau o poți face la nivel dual, lumină-intuneric, iubire-frică. Fiecare persoană, situație, eveniment exterior este propria ta oglindă; exteriorul te reflectă pe tine- intenția, vibrația, înțelegerea actuală.

createyourreality

Nu există salvatori, iubiți, prieteni exteriori. Ei sunt TU! Ei vin spre tine în momentul în care te iubești, te accepți și te ierți cu întreaga ființă. Iubirea de sine nu este narcisim sau egoism. Este expansiune a conștiinței, a întregului univers. Pe templele anticilor stătea scris la intrare: “Omule, cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște universul și zeii!”selflove

Cunoașterea este iubire, infinită compasiune.” Omule, iubește-te pe tine însuți și vei simți IUBIREA universului și a zeilor! ”

true

Iubirea de sine este recunoașterea și prețuirea SineluiIubire, a facptului că suntem creați după Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu, este acceptare a darurilor divine interioare, faptului că nu suntem și nu am fost niciodată cu adevărat separați de Sursa Divină.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s