Scrisoarea de astăzi, 7

TuElMesajul de astăzi este de a crea acest portal. L-am creat, conștientă de faptul că, aici, în nonloc, ne întâlnim cu Unul, cu Totul. Astăzi am înțeles de la Îngeri că nu trebuie  să renunț la mine. Am devenit conștientă de faptul că, aici și acum, întregul Univers se (re)cunoaște pe sine și se autocunoaște prin mine. Acest mine nu se referă doar la persoana mea. Este o experiență colectivă de bucurie-lumină-iubire. Nu vă temeți că sunteți mici. Nu aveți motive să credeți că sunteți abandonați. În fiecare parte Întregul se naște, suferă, iubește și moare pentru a renaște. Fi-ți siguri de acest lucru!

Nu renunțați niciodată la voi înșivă! În voi doarme, se trezește și lucrează neîncetat întreg Pluriversul. Fiecare Tu este El. Doar în El. Nimic nu există afară de El. Cu toate acestea, fiecare Tu aduce o nouă lumină, o nouă cunoaștere și o nouă scânteie prin experiența subiectivă. Conștiința divină a ales să se cunoască pe sine și să se experimenteze pe sine prin fiecare. Bucurați-vă că sunteți fiecare un Tu în Marele El!

Tu, cel care deții întregul în pântecele tău, Tu, cel care susții sferele Edenului în inima ta, să nu te uiți niciodată, să nu te abandonezi niciodată!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s